ΕΛΛΑΔΑ

Το Greek Taste Beyond Borders (GTBB) του Φίλιπου Κούτρα αγκαλιάζει την campania του Roberto Cavalli butterfly tour και χρίζεται ambassadors of taste

Η αναγνωρισμένη θεσμική καμπάνια του “Greek taste beyond borders” σαν μοναδική σε αυτό που αποσκοπεί που δεν είναι άλλο από την ανάδειξη της Ελληνικής Γαστρονομίας και του Πολιτισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, βρέθηκε στο SantAnna της Μυκόνου βάζοντας για μια ακόμα φορά την σφραγίδα του (τη χρυσή σπείρα) αυτή τη φορά, στην βραδιά γευσιγνωσίας του Butterfly Summer tour του διάσημου Roberto Cavalli.

Εκεί το GTBB έφερε δύο κουζίνες, την ιταλική και την ελληνική σε μια όμορφη αντιπαράθεση δίπλα στην Vodka Roberto Cavalli. Ο πρόεδρος του GTBB Φίλιππος Κούτρας γνωστός για τη δράση του και τη διαρκή του επικοινωνία με τους θεσμικούς φορείς (Υπουργεία, Πρεσβείες και Δήμους) απένειμε τον σημαντικό τίτλο του Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy στον Roberto Cavalli και στην οικογένειά του, κάτι που όπως δήλωσε θα είναι σημαντικό για την διάδοση των ιδεών στην πατρίδα του Ιταλία αλλά και σε άλλες χώρες που επισκέπτεται.

Η χρυσή σπείρα του GTBB με αυτόν τον τρόπο ταξίδεψε σε έναν ακόμα παγκόσμιο προορισμό διαμέσου μιας κορυφαίας προσωπικότητας όπως του Roberto Cavalli και της οικογένειάς του, μεταδίδοντας τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της (της χρυσής σπείρας: το logo του GTBB), όπως είναι η κοινή αφετηρία και συσπείρωση για την ανάδειξη του ελληνικού τρόπου ζωής Our way of life, του Business network που δικτυώνει Έλληνες παγκοσμίως αλλά και του Exchanging Cultures με φόντο την παγκόσμια ειρήνη.

Μάλιστα, ο Tommasso Cavalli βραβεύθηκε επίσης ως Αmbassador of taste από τον Νικόλαο Μπήλιο ( Ειδικος Συμβουλος marketing και επικοινωνιας του ΓΓ ΕΟΤ , Διευθυντης Επικοινωνιας και Στρατηγικής στον τουρισμό και από τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ κ Κωνσταντίνο Μίχαλο. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκε και ο κ. Χρήστος Αθανασιάδης (Ιδιοκτήτης του Nice n Easy group) για την μεγάλη συμβολή του στην ελληνική γαστρονομία.

Στο λαμπερό dinner gala που ακολούθησε παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, αλλά και γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz όπως η Δέσποινα Μοιραράκη, ο Πάνος Ζήνας, ο Μάνος Γαβράς, η Νικολέττα Ράλλη και η Ασημίνα Ιγγλέζου.

 

Φωτογραφίες – Παναγιώτης Λυμπερόπουλος

Roberto Cavalli, Daniel Cavalli

ΠΑΝΟΣ ΖΗΝΑΣ, DANIEL CAVALLI

ΝΙΚΟΣ ΜΠΙΛΙΟΣ, TOMASSO CAVALLI,ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΙΧΑΛΟ, TOMASSO CAVALLI

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΗΛΙΟΣ,ΜΑΝΟΣ ΓΑΒΡΑΣ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ,TOMASSO CAVALLI,ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ,ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΡΑΛΛΗ,ΜΑΝΟΣ ΓΑΒΡΑΣ,ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ

Παναγιώτης Λυμπερόπουλος – www.fnews.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact