ΚΟΣΜΟΣ

Το love story του θρύλου της πισίνας Μάικλ Φελπς: Ποια είναι η σύντροφός του [εικόνες]

Ο Μάικλ Φελπς έχει σίγουρα δύο λόγους για να είναι ευτυχισμένος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης συνεχίζει να εμπλουτίζει την συλλογή του με περισσότερα χρυσά μετάλλια και παγκόσμια ρεκόρ και να μοιράζεται τις επιτυχίες τους με την αρραβωνιαστικιά και τον γιο του που τον παρακολουθούν στις κερκίδες.

Αν και η σταδιοδρομία του είναι λίγο-πολύ γνωστή σε όλους τους λάτρεις του αθλήματος, ο ίδιος προτιμά να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα, «κρύβοντας» το πόσο πολυτάλαντη είναι η γυναίκα στο πλευρό του Νικόλ Τζόνσον.

  • Love story, σαν από ταινία

Η σχέση του Φέλπς με την Νικόλ είχε σκαμπανεβάσματα, χωρισμούς και «φλογερές» επανασυνδέσεις. Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2007, χώρισαν το 2011 και επανασυνδέθηκαν το 2014.

«Είπα σε μερικούς φίλους μου πως αν ποτέ είχα την ευκαιρία να την ξανακερδίσω, δεν θα την έχανα. Ήταν η μόνη που αγάπησα τόσο πολύ. Τα βρίσκαμε και χωρίζαμε για οκτώ ολόκληρα χρόνια, είχαμε περάσει πολλά και γι΄αυτό την αγαπώ μέχρι θανάτου. Μαζί μεγαλώσαμε και εξελιχθήκαμε σαν ζευγάρι, κρατήσαμε μόνο τα θετικά και είμαστε μαζί», αποκάλυψε ο Φελπς σε συνέντευξή του πέρσι.

  • Η φλογερή καλλονή, Μις Καλιφόρνια στα καλλιστεία

Η ίδια ξεκίνησε το ταξίδι της στον κόσμο του θεάματος σε ηλικία 17 ετών, παίρνοντας μέρος σε εφηβικά καλλιστεία στην Καλιφόρνια. Στη συνέχεια στέφθηκε Μις Καλιφόρνια σε τοπικό διαγωνισμό, ενώ είχε πάρει την 9η θέση στα Αμερικάνικα καλλιστεία. Μάλιστα, ο Φέλπς είχε κάνει  ένα διάλειμμα από την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς του 2012 για να την ακολουθήσει στους διαγωνισμούς, με τον ίδιο να ζητωκραυγάζει μέσα στο πλήθος το όνομά της.

  • Επιτυχημένη καριερίστας στο μάρκετιγκ

Η ίδια αποφοίτησε το 2007 από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας με πτυχίο στην επικοινωνία και κατεύθυνση στον αθλητισμό και την ψυχολογία. Μετά αφοσιώθηκε με τα καλλιστεία και από εκεί μεταπήδησε στο μάρκετινγκ. Πρωτοξεκίνησε από την εταιρία Mercedes-Benz, για να γίνει υπεύθυνη μάρκετινγκ σε πολυεθνική με διαμάντια. Σήμερα διαχειρίζεται το ίδρυμα «Μαικλ Φελπς», έχοντας αναλάβει το promotion προϊόντων που χρησιμοποιεί ο Ολυμπιονίκης.

  • Ευτυχισμένη μητέρα (ενός γλυκύτατου αγοριού)

Ο γιος του Φελπς και της Νικόλ είναι μόλις 3 μηνών και έχει κερδίσει την συμπάθεια όλων από τις φωτογραφίες του στο Instagram. Η μητέρα του Φελπς είχε δηλώσει σε συνέντευξη της, πως το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ, ενώ οι δυο τους δεν παραλείπουν να μιλάνε κάθε βράδυ, οσο αυξημένες υποχρεώσεις και αν έχει ο πρωταθλητής.

* Κάθε φορά που ο Φελπς μιλάει για την σύντροφό του, την αποκαλεί… μία και μοναδική του αγάπη… οι δυο τους σκοπεύουν να παντρευτούν μέσα στο 2016, μετά από 10 χρόνια σχέσης!

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact