ΚΟΣΜΟΣ

Το μοντέλο που θηλάζει: Το εξώφυλλο του Εlle που προκάλεσε έκπληξη [εικόνες]

Αν και η αρχική πρόθεση ήταν να γίνει μια φωτογράφιση σαν όλες τις άλλες, στο τέλος κατέληξε να γίνει μια φωτογράφιση που παρόμοιά της δεν υπάρχει. Ολα αυτά στο Elle Αυστραλίας.

Η Νικόλ Τρούνφιο πόζαρε για το φακό του Elle φορώντας της τελευταίες δημιουργίες της Prada. Σε κάποιο διάλειμμα που έκανε, πήρε τον μικρό της γιο Σιών Κλαρκ στην αγκαλιά για να τον θηλάσει. Οι άνθρωποι του περιοδικού την είδαν, έλιωσαν από τη σκηνή και έτσι στα ξαφνικά αποφάσισαν το εξώφυλλό τους για αυτό το μήνα να είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα. Τουλάχιστον το ηλεκτρονικό εξώφυλλο, της ηλεκτρονικής έκδοσης του περιοδικού στο οποίο έχουν πρόσβαση μόνο οι συνδρομητές.

«Δεν ήταν κάτι σκηνοθετημένο. Ο Σιών ήθελε να φάει, η Τρούνφιο του έδωσε και όταν είδαμε πόσο όμορφο φαινόταν απλά τους… μετακομίσαμε στα φώτα», σημειώνει η αρχισυντάκτρια του Elle στο editorial της και προσθέτει: «Ηταν μια εντελώς φυσική στιγμή που είχε σαν αποτέλεσμα μια πολύ ισχυρή εικόνα».

Από την πλευρά της η Τρούνφιο σχολιάζει: «Οταν είδαν το εξώφυλλο με το θηλασμό, κάτι που ήταν απρογραμμάτιστο και φυσικό δάκρυσα και σκέφτηκα ”ουάου, αυτή είναι η ξεχωριστή στιγμή που οι δύο κόσμοι μου συγκρούονται´».

Φυσικά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκαναν viral την εν λόγω φωτογραφία, η οποία συνοδεύεται από το hashtag  #normalizebreastfeeding, ενώ δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός ότι το Elle Αυστραλίας μπορεί να τόλμησε αλλά τόλμησε μόνο στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού. Η έκδοση που  βγήκε στα περίπτερα είχε άλλο εξώφυλλο: Την Τρούνφιο να κρατά απλά τον γιο της…

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact