ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Το πιο τρελό δώρο που έλαβαν η Amal και ο George για τα δίδυμα

Ένα απροσδόκητο δώρο δέχθηκαν o George Clooney και η Amal Alamuddin από τον καλύτερο φίλο του ηθοποιού, που θέλησε να τους ευχηθεί διαδικτυακά για τα δίδυμα.

Η δικηγόρος γέννησε το πρωί της Τρίτης και μεταξύ εκείνων που ευχήθηκαν ήταν και ο σύζυγος της Cindy Crawford, Rande Gerber, o οποίος είναι στενός φίλος του ηθοποιού και συνεργάζονται στο brand τεκίλας Casamigos.

Σε βίντεο που «ανέβηκε» στον λογαριασμό της Casamigos στο Instagram, ο Rande εμφανίζεται να περνά το κατώφλι των γραφείων της εταιρείας με ένα καρότσι, γεμάτο… πάνες και τεκίλα! «Σπέσιαλ διανομή», γράφει στη λεζάντα, με τον επιχειρηματία να κουβαλά τρεις κούτες με πάνες και δύο με τεκίλα. Δειτε στο τέλος το βίντεο.

Πάνω από 9.000 ευρώ το δωμάτιο του μαιευτηρίου που γέννησε η Amal Alamouddin

Ο 56χρονος Χολιγουντιανός σταρ που μέχρι το 2014 ήταν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες έγινε επιτέλους μπαμπάς σε δίδυμα και έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη. Η διαμονή της συζύγου του στην prive σουίτα του μαιευτηρίου όπου γέννησε θα κοστίσει πάνω από 9.000 ευρώ.

Ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του και δικηγόρος δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη περιποίηση από αυτή που τους προσφέρουν στο νοσοκομείο Chelsea και Westminster, όπου γεννήθηκαν η Ella και ο Alexander.

Μετά τον τοκετό, η μανούλα Amal Alamuddin οδηγήθηκε σε πολυτελέστατη σουίτα με προσωπικούς συμβούλους και νοσηλευτές και μενού που περιλαμβάνει σαμπάνια και καπνιστό σολομό.

Ακόμη στο δωμάτιο, υπάρχει φυσικά έξτρα κρεβάτι για τον George Clooney, αλλά και σαλόνι, όπου το ζευγάρι θα υποδεχτεί όλους τους φίλους που θέλουν να τους ευχηθούν για τα μωρά τους.

Amal Alamuddin: Όλα όσα δήλωσαν οι γονείς της για τη γέννηση των διδύμων

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο George Clooney και η Amal Alamuddin . Ωστόσο από το χαρμόσυνο γεγονός δεν μπορούσαν να λείπουν οι γονείς της, Bara και Ramzi Alamuddin.

Οι δυο τους έκαναν δηλώσεις στο Γαλλικό πρακτορείο, όπου ανέφεραν πως: «Η χαρά μας είναι μέχρι το φεγγάρι. Ήταν ένας όμορφος τοκετός. Τα μωρά είναι καλά και πάνε πολύ καλά »

Τόνισαν επίσης πως τόσο η Amal, όσο και ο George θα γίνουν εξαιρετικοί γονείς και θα αναθρέψουν τα παιδιά τους με τον καλύτερο τρόπο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Casamigos Tequila (@casamigos) στις Ιούν 6, 2017, 2:04μμ PDT

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact