ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

To ΣΔΟΕ ξενύχτησε πάνω από την ταμειακή στη Μύκονο

Παρουσία ειδικού κλιμακίου του Σώματος Δίωξης Oικονομικού Εγκλήματος, που απεστάλη στη Μύκονο, έκλεισε η ταμειακή μηχανή του γνωστού κέντρου Ν’ammos στην παραλία Ψαρού, μετά τη συναυλία των καλλιτεχνών Αντώνη Ρέμου και Χούλιο Ιγκλέσιας.

 

Ο λαϊκός τραγουδιστής και ο Λατίνος τροβαδούρος του έρωτα δεν παρέσυραν με τις μελωδίες τους άνδρες του ΣΔΟΕ, οι οποίοι είχαν καταφτάσει στο νησί των ανέμων για ελέγχους, έχοντας στο μικροσκόπιό τους το πολυδιαφημισμένο event.

 

Τελικά, μετά το τέλος της όμορφης βραδιάς, με τις σαμπάνιες να ανοίγουν η μία μετά την άλλη, οι «ράμπο» της Δίωξης περίμεναν στο ταμείο για… έλεγχο. Ακόμη και οι ίδιοι εξεπλάγησαν όταν διαπίστωσαν πως τα συνολικά έσοδα της βραδιάς ανήλθαν στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Αφού, λοιπόν, κατέγραψαν στα τεφτέρια τους τα αστρονομικά νούμερα και υποσημείωσαν το κέρδος της εφορίας -μόνο από τον ΦΠΑ- που άγγιξε τις 500.000 ευρώ, αποχώρησαν από το κατάστημα.

 

Το ΣΔΟΕ έδωσε το «παρών» φέτος καθότι το 2010 διαπιστώθηκε πως το κέντρο δεν έκοψε αποδείξεις και επέβαλε τσουχτερό πρόστιμο στον ιδιοκτήτη του.

Οι καλεσμένοι, οι σαμπάνιες και τα 2.000.000 ευρώ

 

Λαμπερές παρουσίες υποδέχτηκαν με θέρμη το πάρτι της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Μύκονο. Ο Αντώνης Ρέμος καλωσόρισε τον διάσημο Χούλιο Ιγκλέσιας σε μια μαγική βραδιά που τα είχε όλα… Κόσμο, επώνυμους, χλιδή και πολλά ερωτικά τραγούδια.

 

Η παραλία στην Ψαρού και το γνωστό στέκι των επωνύμων που έγινε η συναυλία γέμισε από κόσμο και το «παρών» στη βραδιά έδωσαν επιχειρηματίες αλλά και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο.

 

Ανάμεσά τους ήταν οι: Παντελής Παντελίδης, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Κώστας Πηλαδάκης, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, Γωγώ Φαρμάκη, Αννίτα Ναθαναήλ, Άραβες και Τούρκοι επιχειρηματίες κ.α..

 

Πρώτος έκανε την εμφάνισή του στη σκηνή ο 71χρονος Λατίνος καλλιτέχνης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε για τις ερμηνείες του, ενώ τραγούδησε και ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο. Στην συνέχεια, την σκυτάλη πήρε ο Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος παρέσυρε τους πάντες στο μελωδικό του ταξίδι.

 

Με πολύ κέφι ο Αντώνης καλωσόρισε όλους τους θαμώνες στο Nammos, λέγοντας στον Χούλιο Ιγκλέσιας, πως έτσι διασκεδάζουν στη Μύκονο, ενώ όταν του έφεραν σαμπάνιες στη σκηνή, ο Αντώνης με μια δόση χιούμορ είπε:

 

«Όχι τα ίδια πάλι. Δυο εβδομάδες έδινα συνεντεύξεις για αυτές εδώ. Πάρτε τις μακριά και κέρασε όλα τα παιδιά που είναι πίσω και σερβίρουν».

 

Η εξέδρα στην Ψαρού

 

 

 

Πηγή video: Μykonoslivetv.com

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact