ΚΟΣΜΟΣ

Το συγκινητικό «a dieu» του Ντάνι ντε Βίτο στον Ρόμπιν Γουίλιαμς


«Heartbroken», έγραψε στο Twitter ο μεγάλος κωμικός ηθοποιός – Πώς αποχαιρέτησε τον πρωταγωνιστή της «Mrs Doubtfire» η κινηματογραφική κόρη του – «god no.», το μήνυμα που ανήρτησε ο Τζον Στάμος

Συγκινητικά μηνύματα κατακλύζουν τους τόπους κοινωνικής δικτύωσης από τη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου του Αμερικανού ηθοποιού, Ρόμπιν Γουίλιαμς.

Ολόκληρο το Χόλιγουντ πενθεί και μοιράζεται τη θλίψη του με αναρτήσεις στο Twitter μέσω των οποίων αποχαιρετά τον αγαπημένο πρωταγωνιστή που συντρόφευσε εκατομμύρια λάτρεις της μεγάλης οθόνης από όλο τον κόσμο με τις συναρπαστικές κινηματογραφικές ερμηνείες του.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να γράψουν ένα σχόλιο για το θάνατό του, ήταν η «κόρη» του από την ταινία «Mrs. Doubtfire», Μάρα Γουίλσον.

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που υποδύθηκε την κόρη του στην αγαπημένη κωμική ταινία ανήρτησε στο προφίλ της ότι είναι πολύ στενοχωρημένη και αναστατωμένη από την είδηση του χαμού του 63χρονου.

Την ίδια στιγμή, η Σάλι Φιλντ, η συμπρωταγωνίστρια του Γουίλιαμς στην ίδια ταινία, δήλωσε συγκλονισμένη και βαθύτατα θλιμμένη.

«Πάντα φώτιζε το πρόσωπό του όταν μπορούσε να κάνει τον κόσμο να γελάει και τον έκανε σε όλη του τη ζωή, ακούραστα. Ήταν μοναδικός. Δε θα υπάρξει άλλος σαν κι αυτόν», είπε η Φιλντ.

Η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ, από την άλλη, προτίμησε να τον αποχαιρετήσει με ένα κολάζ φωτογραφιών όπου απεικονίζεται η ίδια και ο Γουίλιαμς σε χαρούμενες στιγμές.

Αργότερα σε δηλώσεις της στο περιοδικό People είπε: «Η ζωή μου είναι καλύτερη επειδή γνώρισα τον Ρόμπιν Γουίλιαμς. Για τα παιδιά μου ήταν ο θείος Ρόμπιν, για όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του ήταν το καλύτερο αφεντικό και για εμένα δεν ήταν μόνο πηγή έμπνευσης, αλλά ο πατέρας που πάντα ονειρευόμουν να έχω».

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως δεν υπάρχουν αρκετά επίθετα για να μπορέσει να περιγράψει τον χαρακτήρα του και πόσο καλό έκανε στον κόσμο.

Ο επίσης κωμικός, Μπεν Στίλερ, ανήρτησε μία σειρά μηνυμάτων στη σελίδα του στο Twitter για να εκφράσει τον πόνο του για την απώλεια του καλού του φίλου.

«Ήταν γενναιόδωρος και υπέροχος. Έκανε τους ανθρώπους να νιώθουν ξεχωριστοί. Ήταν μεγαλόκαρδος. Έκανε πολύ καλό στον κόσμο και έκανε τους ανθρώπους να γελούν», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Στίλερ.

Λακωνικός εμφανίστηκε ο Ντάνι Ντε Βίτο, ο οποίος με μία μόνο λέξη «Heartbroken» («Σπαραξικάρδιο») «τιτίβισε» τη θλίψη του για το θάνατο του 63χρονου.

Ο πρωταγωνιστής του «American Beauty», Κέβιν Σπέισι, έγραψε στο Facebook: «Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έκανε τον κόσμο να γελάει και να σκέφτεται. Θα τον θυμάμαι και θα τον τιμώ. Υπέροχος άνθρωπος, καλλιτέχνης, φίλος. Θα μου λείψε τρομερά».


Όσο για τον Τζον Τραβόλτα που συμπρωταγωνίστησε με τον Γουίλιαςμ στην ταινία «Old Dogs», δήλωσε ότι δεν έχει γνωρίσει πιο γλυκό και έξυπνο άνθρωπο από εκείνον. Κάποιον ικανό να κάνει τον κόσμο να γελάει και να του φτιάχνει τη διάθεση. «Μας αγαπούσε και τον αγαπούμε πολύ», ολοκλήρωσε ο Τραβόλτα.

Ο καλός του φίλος και συνοδοιπόρος όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος τον χαρακτήρισε «καταιγίδα κωμικής ιδιοφυίας και γέλιου», ενώ πρόσθεσε ότι δε μπορεί να πιστέψει ότι έχει «φύγει».

Από την άλλη ο διάσημος παρουσιαστής Τζέι Λένο δήλωσε πως τον γνώρισε την πρώτη φορά που έκανε δοκιμαστικό για θεατρική παράσταση και έκτοτε ήταν πολύ καλοί φίλοι, ενώ ο Τσέβι Τσέις μίλησε για την κατάθλιψη από την οποία έπασχε και ο ίδιος.

«Ο Ρόμπιν κι εγώ ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, υποφέραμε από την ίδια ασθένεια: κατάθλιψη. Δεν περίμενα ότι θα τέλειωνε έτσι τη ζωή του και η δική μας μαζί του».

Η σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, τον αποχαιρέτησε μέσω Twitter αναρτώντας μία από τις τελευταίες φωτογραφίες του πριν «φύγει» και σχολιάζοντας πως η λήψη ήταν από ένα δείπνο με φίλους προ δύο μηνών.

Ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία «Dead Again», Άντι Γκαρσία δήλωσε σε αμερικανική ιστοσελίδα πόσο λυπάται που έχασε έναν τόσο καλό φίλο όπως ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, του οποίου η γενναιοδωρία τον έκανε να λάμπει.

Ο Γκαρσία είπε χαρακτηριστικά: «Πάντα θα θυμόμαστε το γενναιόδωρο πνεύμα του. Η τέχνη του θα ζήσει για πάντα και αν είχε κανείς το προνόμιο της ζεστής αγκαλιάς του είναι ευλογημένος. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου. Θα μας λείψεις πολύ».

Mork and Mindy

Dead Poets Society

Mrs. Doubtfire

Good Will Hunting

Jumanji

Night at the Museum

Flubber

Hook

One Hour Photo

Aladdin

Good Morning Vietnam

The Crazy Ones

Popeye

 

Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact