ΚΟΣΜΟΣ

Το συγκινητικό αφιέρωμα της Daily Mail στην Καρολάιν και τον Μπάμπη

Ένα συγκινητικό αφιέρωμα για την 20χρονη Καρολάινπου δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο μπροστά στα μάτια του μωρού της, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά αλλά και για το μεγάλο κενό που άφησε ο χαμός της, στη ζωή του 32χρονου συντρόφου της, «φιλοξένησε» σήμερα Daily Mail.

Στο δημοσίευμα με τίτλο «Ο σύζυγος της Βρετανίδας που δολοφονήθηκε στη διάρρηξη στην Ελλάδα λέει ότι “εκλιπαρούσε τους κλέφτες να μην βλάψουν” και «να σταματήσουν τα βασανιστήρια» καθώς έβαλαν το ΌΠΛΟ στον κρόταφο της κορούλας τους προτού σκοτώσουν τη γυναίκα του», η βρετανική εφημερίδα παραθέτει τις δηλώσεις του 32χρονου πιλότου για τον εφιάλτη που έζησαν.

«Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου έκλαιγε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν στο σπίτι για να βρουν κι άλλα χρήματα και κοσμήματα (…) Ικετεύαμε τους κλέφτες να μην μας βλάψουν, τους είπαμε που ήταν τα χρήματα και τους παρακαλέσαμε να μας αφήσουν ήσυχους (…) Εύχομαι κανείς να μην περάσει όσα εμείς. Ήταν ένας εφιάλτης. Η αστυνομία θα τους πιάσει», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο αφιέρωμα.

Ακόμη η βρετανική εφημερίδα δημοσιεύει εκτενές ρεπορτάζ για την άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά, φωτογραφίες του ζευγαριού, αλλά και το ιστορικό της γνωριμίας της άτυχης γυναίκας με τον σύζυγο της.

«Τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτουν ότι η Καρολάιν και ο Μπάμπης γνωρίστηκαν το 2017 και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2019 σε τελετή στην Πορτογαλία. Η Καρολάιν, που φαίνεται ότι έχει σχέσεις με τη Βρετανία από την πλευρά του πατέρα της, γέννησε στη συνέχεια το πρώτο τους παιδί τον Ιούνιο του περασμένου χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Το ζευγάρι ζούσε στην Αθήνα, όπου Μπάμπης εργαζόταν ως πιλότος ελικοπτέρου που πραγματοποιούσε πτήσεις από το διεθνές αεροδρόμιο των Αθηνών κι ένα μικρότερο στα Μέγαρα.

Η Καρολάιν ήταν σύμφωνα με ελληνικά ΜΜΕ φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς αν και παραμένει ασαφές τι σπούδαζε. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Times η Κάρολαϊν μεγάλωσε στην Αλόννησο. Φίλη της οικογένειας, που επικαλέστηκε η εφημερίδα, είπε ότι ο πατέρας της κοπέλας ήταν Βρετανός και η μητέρα της από τις Φιλιππίνες. “Δεν γνωρίζω αν γεννήθηκε ή μεγάλωσε εκεί. Ήταν πολύ όμορφο κορίτσι και πολύ δραστήριο παιδί, που κολυμπούσε πολύ κι έκανε καταδύσεις. Η μητέρα της ήταν πολύ γλυκιά και πολύ περήφανη για την κόρη της. Η μητέρα της έλεγε πριν από λίγες μέρες πόσο χαρούμενη ήταν που μπορούσε να επισκέπτεται μια στο τόσο την Καρολάιν στην Αθήνα”, δήλωσε η φίλη.

Σε μια ανάρτησή του στο Instagram τον περασμένο Ιούλιο ο Μπάμπης έγραφε: “Χαρούμενα γενέθλια, υπέροχη γυναίκα μου, καλύτερη μου φίλη και καλύτερη μητέρα που θα μπορούσε να έχει η κόρη μας”. Μια ανάρτηση έναν μήνα νωρίτερα ανήγγειλε τη γέννηση της κόρης τους με τον Μπάμπη να λέει ότι ήταν “η καλύτερη μέρα στη ζωή ενός άνδρα”», καταλήγει η εφημερίδα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact