ΚΟΣΜΟΣ

Το βασιλικό ερωτικό κουαρτέτο της Ισπανίας: Ο Χουάν Κάρλος, η Σοφία η Κορίνα και ο Μαέστρος

Τα ερωτικά σκάνδαλα του Χουάν Κάρλος, πρώην βασιλιά της Ισπανίας έχουν πολλάκις απασχολήσει τον τύπο. Ωστόσο το τελειωτικό χτύπημα για τη Βασίλισσα Σοφία είναι η ξανθιά Κορίνα Βίτγκενσταϊν που έμελλε να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του Χουάν Κάρλος.

Ο πρώην κάτοχος του Ισπανικού Θρόνου, απελευθερωμένος πια από τα βάρη της μοναρχίας, φέρεται να χωρίζει από τη σύζυγό του Βασίλισσα Σοφία και ετοιμάζεται να σταθεί πια και επισήμως στο πλευρό της Γερμανίδας κυνηγού πολυεκατομμυριούχων, Κορίνας Βίτγκενσταϊν.

Χρήμα, δόξα και φιλοδοξία για την Βίτγκενσταϊν

Ποια είναι όμως η Κορίνα Βίτγκενστάϊν και πώς κατάφερε να προκαλέσει τόσο μεγάλη αναστάτωση σε ολόκληρη τη Βασιλική Οικογένεια; Η ξανθιά Γερμανίδα, 49 χρονών σήμερα, ανέκαθεν υπήρξε γυναίκα που κυνηγά το χρήμα, την εξουσία και την αναγνώριση. Γεννήθηκε το 1965 στην Γερμανία ως Κορίνα Λάρσεν. Το 1990, στα 22 της χρόνια κάνει τον πρώτο της γάμο με τον γνωστό –και πάμπλουτο- Βρετανό επιχειρηματία Φίλιπ Άντκινς. Κατά τη διάρκεια του γάμου αυτού, η Κορίνα αγοράζει την Boss & Co Gunmakers, μια εταιρεία εμπορίας όπλων στο Λονδίνο και θέτει γερές βάσεις τη μετέπειτα εξέλιξή της. Το 1995 χωρίζει, έχοντας αποκτήσει μία κόρη, χρήματα και τις κατάλληλες γνωριμίες για να προχωρήσει τα… επεκτατικά της σχέδια.

Το Βασιλικό ερωτικό κουαρτέτο της Ισπανίας: Ο Χουάν Κάρλος, η Σοφία η Κορίνα και ο Μαέστρος

Δεύτερος γάμος – σταθμός στην πορεία της αποτέλεσε ο πολυεκατομμυριούχος Γερμανός Πρίγκιπας  Κασμίρ Ζου Σεν Βίτγκενσταϊν, του οποίου το όνομα δεν αποχωρίστηκε ποτέ, καθώς το «γαλάζιο» αίμα του συζύγου της τη μετέτρεψε στη «μεγαλειοτάτη πριγκίπισσα» που πάντα ονειρευόταν. Παντρεύτηκε μαζί του το 2000 για να χωρίσει το 2005 έχοντας γεννήσει ακόμα ένα παιδί, τον Αλέξανδρο.

Όταν η Κορίνα γνώρισε τον Χουάν Κάρλος

Η φιλόδοξη επιχειρηματίας ένα χρόνο πριν το δεύτερο διαζύγιό της, το 2004 γνωρίζει τον Βασιλιά Χουάν Κάρλος και μια παθιασμένη σχέση – από τη δική του μεριά τουλάχιστον – ξεκινά. Κοινές εμφανίσεις, παπαρατσίστικες φωτογραφίες και δηλώσεις – πρόκληση της Βίτγκενσταϊν «καίνε» τον Χουάν Κάρλος που έχει ήδη κατηγορηθεί πολλάκις για εξωσυζυγικές σχέσεις. Αυτή τη φορά όμως, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα για τον ίδιο, καθώς η Βασίλισσα Σοφία αρνείται να δεχτεί τη νέα του παράνομη σχέση και επαναστατεί.

Το Βασιλικό ερωτικό κουαρτέτο της Ισπανίας: Ο Χουάν Κάρλος, η Σοφία η Κορίνα και ο Μαέστρος

Το Βασιλικό διαζύγιο που δεν ήρθε ποτέ

Παρότι το διαζύγιο αποτελεί μόνιμο θέμα συζήτησης στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, οι δυο τους δεν έχουν ξεκινήσει τέτοιες διαδικασίες. Ωστόσο άνθρωποι του περιβάλλοντός τους υποστηρίζουν πως οι σχέσεις τους είναι πλέον τυπικές και τίποτα δε θυμίζει δυο ανθρώπους ευτυχισμένους που ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Εδώ και καιρό βρίσκονται σε διάσταση, ενώ από τη στιγμή που ο Φίλιππος διαδέχτηκε τον Χουαν Κάρλος στο θρόνο, εκείνος μοιάζει απελευθερωμένος και πιο έτοιμος από ποτέ να παραδεχτεί τη σχέση του με την Κορίνα Βίτγκενσταϊν.

Το Βασιλικό ερωτικό κουαρτέτο της Ισπανίας: Ο Χουάν Κάρλος, η Σοφία η Κορίνα και ο Μαέστρος

Και η Βασίλισσα Σοφία «καλοπερνούσε»

Μπορεί να μην έχει αποδειχτεί τίποτα επισήμως, όμως και η Βασίλισσα Σοφία φέρεται να ζούσε τη ζωή της με παράνομες σχέσεις που την έκαναν να ξεχνά τις απιστίες του Χουάν Κάρλος. Σκανδαλοθηρικά περιοδικά της Ισπανίας ήθελαν τη Βασίλισσα να διατηρεί ερωτικές σχέσεις με έναν μαέστρο από το Λονδίνο τον οποίο μάλιστα επισκεπτόταν συχνά. Εξάλλου η ερωτική ζωή με τον Χουάν Κάρλος είχε πάψει από καιρό να υφίσταται και η ίδια είχε την ανάγκη της αντρικής παρουσίας στη ζωή της.

Από την άλλη, ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο ο 76χρονος Χουάν Κάρλος μπορεί να διαχειριστεί τα πάθη, τις φιλοδοξίες και την άρρωστη ανάγκη της Βίτγκενσταϊν για χρήμα και εξουσία.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact