ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Το βρώμικο μυστικό του Μάικλ Τζάκσον

Στη φόρα βγάζουν τις βρώμικες συνήθειες του βασιλιά της ποπ, Mάικλ Τζάκσον,  οι καμαριέρες που εργάζονταν στη Neverland!

Οι μαρτυρίες τους που βλέπουν το φως της δημοσιότητας πραγματικά συγκλονίζουν… μιας που οι κακές συνήθειες του μόνο σε λαμπρή προσωπικότητα δεν παραπέμπουν!
Πέντε γυναίκες που εργάστηκαν σαν καμαριέρες στο ράντσο του Λος Όλιβος της Καλιφόρνια, αποκάλυψαν στην εφημερίδα New York Post ότι ο Μάικλ Τζάκσον ήταν βρωμιάρης!
«Ο Μάικλ συχνά έτρεχε εκεί που βρίσκονταν τα ζώα και έπαιζε με τα κακά τους, δημιουργώντας ένα “μονοπάτι” μέσα στο σπίτι χωρίς να τον νοιάζει» περιγράφει η πρώτη καμαριέρα και προσθέτει: «Αν λέγαμε κάτι, απειλούσε πως θα έφτιαχνε μπάλες από κακά και μας τις πετούσε».
Το 1993 βρέθηκε στο ράντσο η Όπρα Γουίνφρεϊ για μια συνέντευξη με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και τότε το σπίτι είχε καθαριστεί. Το επόμενο πρωί, όμως βγήκε ξανά στην επιφάνεια ο πραγματικός Μάικλ Τζάκσον, σύμφωνα με τις περιγραφές τους.
«Κυριολεκτικά κατούρησε στο πάτωμα μπροστά στην είσοδο. Απλά στάθηκε εκεί, άνοιξε το φερμουάρ του και έβρεξε το πάτωμα» περιγράφει η δεύτερη καμαριέρα και προσθέτει: «Πολλές φορές έπρεπε να μπω κρυφά για να του αλλάξω σεντόνια. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως μπορούσε να κοιμάται με τέτοια βρωμιά. Υπήρχαν κάλτσες και εσώρουχα στο κρεββάτι, μισοφαγωμένο κοτόπουλο και πατάτες, άδεια μπουκάλια κρασί και ουίσκι στο πάτωμα. Και κατουριόταν πάνω του, το μέρος βρωμούσε».
Η τρίτη καμαριέρα αποδίδει τη συμπεριφορά του στο σκάνδαλο με τον Τζόρνταν Τσάντλερ, το πρώτο αγόρι που τον είχε κατηγορήσει για κακοποίηση.  «Η ζωή του άλλαξε όταν αναγκάστηκε να πληρώσει εκείνο το αγόρι (σ.σ. Τζόρνταν Τσάντλερ). Σας λέω, ήταν πιο βρώμικος και ανθυγιεινός άνθρωπος στο Χόλιγουντ. Ο Μάικλ ήταν μπερδεμένος, διεφθαρμένος και ναρκομανής» ισχυρίζεται.
Οι καμαριέρες περιγράφουν πως ο βασιλιάς της ποπ δεν πετούσε τίποτα από τα δώρα των θαυμαστών του και πως όλα ήταν σκορπισμένα στο σαλόνι, στην κουζίνα και γενικά σε όλο το σπίτι. Μόνο η κυρίως ντουλάπα του, όπου κρατούσε το σμόκιν του και τις παγέτες ήταν σε άψογη κατάσταση.
«Ανάμεσα στα πράγματα που κρατούσε ο Τζάκσον και αρνούνταν να πετάξει ήταν μια χρησιμοποιημένη βρεφική πάνα και ένα μπλουζάκι, που είτε το φορούσε κάποιο ανήλικο αγόρι ή κάποιος έφηβος» τονίζει η δεύτερη καμαριέρα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact