ΕΛΛΑΔΑ

Τον είχε προειδοποιήσει τον 24χρονο Βακάκη ότι θα σκοτωθεί αν δεν…

Ποιος φαίνεται να είχε προειδοποιήσει τον 24χρονο Βακάκη λίγες μέρες πριν σκοτωθεί;

Στον απόηχο της τραγωδίας, όπου τέσσερις άνθρωποι βρήκαν φρικτό θάνατο,μέσα σε μια κόλαση φωτιάς.

Αστυνομικός είχε ειδοποιήσει, μόλις πριν λίγους μήνες, τον 24χρονο Βακάκη οδηγό της μοιραίας Πόρσε ότι «θα σκοτωθεί αν δεν αλλάξει τα λάστιχα του αυτοκινήτου του»!

Αυτό αποκαλύπτεται για το τραγικό δυστύχημα πριν από μία εβδομάδα στο πάρκινγκ του 83ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, με μακάβριο απολογισμό τον θάνατο τεσσάρων ατόμων.

Ανάμεσά τους και ένα τρίχρονο αγόρι. Παράλληλα διαπιστώνεται ότι το δραματικό συμβάν στην εθνική οδό έχει μια χαρακτηριστική «σύνδεση» με την υπόθεση του θανάτου – τον περασμένο Ιούνιο – του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του, επίσης μάρκας Πόρσε (τζιπ Καγιέν).

Οπως προκύπτει από τα τελευταία δεδομένα της έρευνας των πραγματογνωμόνων της ΕΛ.ΑΣ. η ανάφλεξη της Πόρσε του εκδότη οφείλεται στην κακή συντήρηση του οχήματος.

Στο ίδιο δηλαδή συμπέρασμα που οδηγείται και η έρευνα για το πολύνεκρο δυστύχημα στο πάρκινγκ της εθνικής οδού, καθώς δεν υπήρξε επί 11 χρόνια αλλαγή των ελαστικών της Πόρσε. Με αποτέλεσμα το κλατάρισμα ενός εξ αυτών που οδήγησε στην τρομακτική θανατηφόρα πλαγιολίσθησή του.

Και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν ειδικοί πραγματογνώμονες στο «Βήμα της Κυριακής» «περίπου το 50% του ποσοστού ιδιοκτητών πολυτελών αυτοκινήτων που αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες ή έχουν ειδικά συστήματα ελέγχου, όταν πια δεν έχουν δωρεάν εργοστασιακό σέρβις αποφεύγουν για λόγους συρρίκνωσης κόστους να συντηρούν επαρκώς τα οχήματά τους ή να πηγαίνουν σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα».

Το μυστικό στα λάστιχα

Σύμφωνα λοιπόν με διασταυρωμένες πληροφορίες και μαρτυρίες ο 24χρονος Βακάκης του πολυτελούς αυτοκινήτου είχε ειδοποιηθεί από αστυνομικό – φρουρό γνωστού επιχειρηματία – με τον οποίο η οικογένεια του θύματος και ο ίδιος προσωπικά είχε συνεχείς επαφές.

Ο φρουρός του επιχειρηματία, όπως και άλλοι συνάδελφοί του, είχαν διαπιστώσει ότι η Πόρσε είχε προβληματικά, παλιά, ελαστικά και ελλόχευε ο κίνδυνος ατυχήματος ενώ είχαν δοθεί και σχετικές συμβουλές για την επείγουσα αντικατάστασή τους.

Το ενδιαφέρον τους εντεινόταν από το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο επέβαιναν και οικεία πρόσωπα του υπό φρούρηση επιχειρηματία και υπήρχε προφανής κίνδυνος τραυματισμού τους λόγω και της ταχύτητας που ανέπτυσσε η Πόρσε. Οι υποδείξεις τους όμως δεν εισακούσθηκαν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact