ΕΛΛΑΔΑ

Τον εξέθεσε: Η ερώτηση της Νικολούλη που έφερε το αυτογκόλ του Μάνου Δασκαλάκη

Ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών κοριτσιών της Πάτρας «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε πρώτη φορά αποκλειστικά στο «Φως στο τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη απαντώντας σε μία σειρά κρίσιμων ερωτήσεων που αφορούσαν τον ίδιο, τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τη σχέση τους αλλά και αυτή με τα τρία παιδιά τους.

Ο πατέρας των νεκρών κοριτσιών ερωτήθηκε για τη σύζυγό του ύστερα από την προφυλάκισή της με την κατηγορία της δολοφονίας από πρόθεση της πρώτης τους κόρης, Τζωρτζίνας, μετά από εβδομάδες που αρνούνταν να κάνει δηλώσεις ή να δώσει συνεντεύξεις.

Μεταξύ των ερωτήσεων που δέχτηκε από την Αγγελική Νικολούλη, ήταν δύο αυτές που έκαναν το κοινό που παρακολουθούσε να αντιδράσει πιο έντονα, με την αντίδραση να έρχεται μέσω μηνυμάτων και tweets κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Αυτό που εξόργισε πρώτα τους τηλεθεατές ήταν η επιμονή του Μάνου Δασκαλάκη να χαρακτηρίζει υπόδειγμα μάνας τη Ρούλα Πισπιρίγκου και ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα από τη συμπεριφορά της ή όσα έκρυβε μέσα της. Η επιμονή του αυτή ανάγκασε μέχρι και την Αγγελική Νικολούλη να ξεσπάσει λέγοντας ότι δεν αντέχει άλλο να ακούει για την «αγία Ρούλα».

Στο Twitter σχολιάστηκε δηκτικά η άρνηση του πατέρα να απαντήσει στην ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη τι θα έλεγε στα παιδιά του. Η παρουσιάστρια επέμενε και μετά από 5 προσπάθειες κατάφερε να πάρει μία απάντηση από τον πατέρα ο οποίος είπε ότι θα ζητούσε συγγνώμη από τα παιδιά του. Μάλιστα στον ίδιο τόνο σχολιασμού κυμάνθηκαν και οι αντιδράσεις για το ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχυσε ούτε ένα δάκρυ, δεν είχε ούτε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact