ΕΛΛΑΔΑ

Τον εξέθεσε: Η ερώτηση της Νικολούλη που έφερε το αυτογκόλ του Μάνου Δασκαλάκη

Ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών κοριτσιών της Πάτρας «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε πρώτη φορά αποκλειστικά στο «Φως στο τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη απαντώντας σε μία σειρά κρίσιμων ερωτήσεων που αφορούσαν τον ίδιο, τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τη σχέση τους αλλά και αυτή με τα τρία παιδιά τους.

Ο πατέρας των νεκρών κοριτσιών ερωτήθηκε για τη σύζυγό του ύστερα από την προφυλάκισή της με την κατηγορία της δολοφονίας από πρόθεση της πρώτης τους κόρης, Τζωρτζίνας, μετά από εβδομάδες που αρνούνταν να κάνει δηλώσεις ή να δώσει συνεντεύξεις.

Μεταξύ των ερωτήσεων που δέχτηκε από την Αγγελική Νικολούλη, ήταν δύο αυτές που έκαναν το κοινό που παρακολουθούσε να αντιδράσει πιο έντονα, με την αντίδραση να έρχεται μέσω μηνυμάτων και tweets κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Αυτό που εξόργισε πρώτα τους τηλεθεατές ήταν η επιμονή του Μάνου Δασκαλάκη να χαρακτηρίζει υπόδειγμα μάνας τη Ρούλα Πισπιρίγκου και ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα από τη συμπεριφορά της ή όσα έκρυβε μέσα της. Η επιμονή του αυτή ανάγκασε μέχρι και την Αγγελική Νικολούλη να ξεσπάσει λέγοντας ότι δεν αντέχει άλλο να ακούει για την «αγία Ρούλα».

Στο Twitter σχολιάστηκε δηκτικά η άρνηση του πατέρα να απαντήσει στην ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη τι θα έλεγε στα παιδιά του. Η παρουσιάστρια επέμενε και μετά από 5 προσπάθειες κατάφερε να πάρει μία απάντηση από τον πατέρα ο οποίος είπε ότι θα ζητούσε συγγνώμη από τα παιδιά του. Μάλιστα στον ίδιο τόνο σχολιασμού κυμάνθηκαν και οι αντιδράσεις για το ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχυσε ούτε ένα δάκρυ, δεν είχε ούτε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact