ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τόσκας: Θα βρεθεί λύση με την Ευρώπη

Την 1η Στρατιά και το Αρχηγείο της Τακτικής Αεροπορίας στην Λάρισα καθώς και το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων στο Κουτσόχερο επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Τόσκας.

Στόχος της επίσκεψης , όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, ήταν να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες των δύο σχηματισμών, να ακούσει τα προβλήματα που έχουν αλλά και τις προτεραιότητες που θέτουν και να μιλήσει με το προσωπικό το οποίο αγωνίζεται νύχτα-μέρα προκειμένου να διασφαλίσει την κυριαρχία της χώρας κάτω από δύσκολες συνθήκες και να προασπίσει τα συμφέροντά της.

Απατώντας στο ερώτημα αν εκτιμά ότι θα επέλθει συμφωνία με τους δανειστές, ο υφυπουργός Άμυνας ανέφερε ότι τελικά θα υπάρξει λύση με την Ευρώπη.

«Η Ευρώπη δεν μπορεί να επιλέξει άλλους δρόμους που δεν θα είναι προς το συμφέρον της και θα αποσταθεροποιούν και την ίδια. Δεν μπορεί να αφήσει τη χώρα μας χωρίς την βοήθεια που παίρνει κάθε χώρα, γιατί κάθε χώρα παίρνει δάνεια όπως και κάθε επιχείρηση. Επομένως, πιστεύουμε ότι τελικά θα βρεθεί λύση με παραχωρήσεις, όχι σε στρατηγικά θέματα και σε κόκκινες γραμμές τις οποίες έχει θέσει η κυβέρνηση», σημείωσε.

Ο κ. Τόσκας, που συνοδευόταν από τον αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο Χρ. Βαΐτση και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Ιων. Ταφύλλη, συναντήθηκε με τον διοικητή της 1ης Στρατιάς αντιστράτηγο Ιωαν. Ηλιόπουλο και τον αρχηγό ΑΤΑ αντιπτέραρχο Χρ. Χριστοδούλου, από τους οποίους ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες των δύο στρατιωτικών σχηματισμών ενώ είχε συνάντηση και με το προσωπικό.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact