ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Τότσικας: Ήτνα τέλεια η εμπειρία του γάμου!

Ο Αποστόλης Τότσικας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο του με την Ρούλα Ρέβη που έγινε στην Αμερική μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Ρούλα κανόνισε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο από την Αθήνα. Το έκανε εδώ και αρκετό καιρό, πολύ χαλαρά, χωρίς άγχος. Είχε την ιδέα πως θα ήταν όμορφα να γίνει στο L.A., δεν ήξερε τελικά αν θα βγει, όμως όλα κούμπωσαν τέλεια» λέει ο ηθοποιός και συνεχίζει χωρίς να θέλει να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες: «Θα σου πω τι γίνεται. Αν ήταν να κάνουμε ένα γάμο για τους δυο μας, ένα γάμο κρυφό, για να αρχίσω μετά να λέω παντού τα τι και πώς, κλάψε με, μανούλα, κλάψε με», λέει και προσθέτει:

«Θέλαμε πολύ να το κάνουμε μέσα στο χρόνο και ήρθε έτσι η συγκυρία και τα καταφέραμε. Ήταν τέλεια η εμπειρία, μοναδική» .Για εκείνον, μάλιστα, ήταν το πρώτο ταξίδι στο Λος Άντζελες, μια πόλη που πάντα ονειρευόταν να επισκεφτεί. Και τι περίεργο! Λίγο πριν φύγουν για το ταξίδι του γάμου τους, τα media έγραφαν για «κρυφό γάμο» στην Ελλάδα. «Δεν νομίζω να είχαν καταλάβει κάτι, κανείς δεν είχε πάρει είδηση το παραμικρό. Απίστευτη σύμπτωση, όμως» λέει χαμογελώντας.

Ο μόνος άνθρωπος που ήξερε για τον γάμο τους ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια. Ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Αν το λες στη Ζέτα, είναι σαν να μην το λες σε κανέναν. Είναι φοβερή». Η Ζέτα μάλιστα ήταν εκείνη που έκανε δώρο στη Ρούλα Ρέβη το όμορφο μακρύ φόρεμα που φορούσε στο γάμο ενώ μία ημέρα πριν το ταξίδι τους πήγε στο σπίτι τους και τους έδωσε μία βιντεοκάμερα.

«Της έδωσε εντολή να τραβήξει στιγμές από όλο το ταξίδι και το γάμο!» δήλωσε στο περιοδικό ο κουμπάρος του ζευγαριού, Δημήτρης Γιαννέτος ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνό μου –που πλέον δέχεται σπάνια κλήση από ελληνικούς αριθμούς– και ήταν η Ρούλα, η οποία μου ανακοίνωσε, μέσα σε μια μόλις πρόταση, πως μόλις είχαν έρθει με τον Αποστόλη στο L.A. και την επόμενη εβδομάδα παντρεύονταν και ήθελαν να τους παντρέ… Σε αυτό το σημείο το τηλέφωνό μου έμεινε από μπαταρία. Όπως καταλαβαίνεις, ήταν ένα σοκ. Ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές που έχω ζήσει, γεμάτες συναισθήματα και δάκρυα χαράς στην τελετή. Τους εύχομαι να συνεχίσουν να ζουν τόσο δυνατά και με τόσο πάθος, όπως κάνουν από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους. Τους αγαπώ πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα μου οικογένεια».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact