ΕΛΛΑΔΑ

Τού έκλεψαν το laptop και τον σκληρό δίσκο και κάνει έκκληση να του επιστραφούν


Μπορεί να τα έχεις περισσότερη ανάγκη από ‘μένα, αλλά στο σκληρό δίσκο είχα την πτυχιακή μου και άλλα πολύτιμα αρχεία, αν μπορείς, επέστρεψέ μου τα, λέει ο νεαρός προς τον άγνωστο δράστη

Σε απόγνωση βρέθηκε ένας νεαρός φοιτητής από τα Λουτρά Υπάτης στη Φθιώτιδα που έπεσε θύμα κλοπής με λεία τον φορητό υπολογιστή στον οποίο είχε καταχωρισμένη τη διπλωματική του εργασία. Βλέποντας τους κόπους του να κάνουν φτερά και τις ελπίδες του για το πτυχίο να εξανεμίζονται, κατέφυγε στο… φιλότιμο για να ανακτήσει το πολύτιμο υλικό!

Σε μια ασυνήθιστη έκκληση- παράκληση, απηύθυνε μήνυμα στον άγνωστο που του έκλεψε το laptop ζητώντας του να του επιστρέψει τουλάχιστον τον σκληρό δίσκο, που περιέχει σημαντικά αρχεία απαραίτητα για την εργασία την οποία πρέπει να παραδώσει ώστε να πάρει το πτυχίο του! Μάλιστα, στο σημείωμα με αποδέκτη τον δράστη έγραψε τον αριθμό του κινητού του, ελπίζοντας ότι θα επικοινωνήσει μαζί του! Το μήνυμα αναφέρει:

«Η πανσέληνος και το φιλότιμο άγνωστε (.. γνωστέ) φίλε που το βράδυ της 11ης Αυγούστου αποφάσισες να μου στερήσεις από τον χώρο μου (στα Λουτρά Υπάτης) μόνο το laptop(acer aspire χρώματος μαύρο) και τον σκληρό δίσκο (toshiba, χρώματος ασημί) και… τίποτα άλλο, που σημαίνει ότι μπορεί να τα είχες περισσότερο ανάγκη από μένα όμως πρέπει να καταλάβεις ότι το περιεχόμενο του σκληρού είναι άχρηστο για σένα και πολύτιμο για μένα ..είναι εργασίες για την σχολή μου , η πτυχιακή μου εργασία πολλά χρήσιμα αρχεία κ άλλα προσωπικά μου στοιχεία άχρηστα για σένα. Βάλε λίγο το φιλότιμο σου μπροστά και βρες κάποιον τρόπο να μου επιστρέψεις έστω τον εξωτερικό σκληρό δίσκο η το περιεχόμενο του. Πάρε με με απόκρυψη να μου πεις που θα τον αφήσεις. 6971873415.

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact