ΚΟΣΜΟΣ

Τούρκος «γαλονάς»: Οι Έλληνες κάνουν τους νταήδες σε γυναικόπαιδα… Εμείς θα είχαμε φτάσει στη Θεσσαλονίκη!

Μετά το Βατερλό στη Συρία ο παρανοϊκός Ερντογάν αποφάσισε να «ρίξει στη μάχη» ενάντια στον πλανήτη ολόκληρο, την παραπληροφόρηση, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και «μισθοφόρους» δουλέμπορους, δημοσιογράφους αλλά και ψευτοκατατρεγμένους μετανάστες έτοιμους για όλα με ένα καλό… τίμημα!

Τόσο τα βίντεο όσο και οι δηλώσεις έκαναν τον γύρο του κόσμου, όμως δεν έπεισαν κανέναν… Και αυτό διότι αφενός είναι γνωστές οι μέθοδοι του σουλτάνου και αφετέρου τα ψέματα είναι τόσο εξόφθαλμα που γύρισαν πάλι εναντίον του!

Και αυτό διότι οι κατασκευασμένες κατηγορίες -περί βίας εναντίον των μεταναστών από την πλευρά των Ελλήνων στρατιωτών-, τόσο του ίδιου όσο και της «αυλής» του, δεν ταιριάζει με το γεγονός ότι μετανάστες -κάθε άλλο παρά Σύριοι-, είναι εξοπλισμένοι με βόμβες κρότου-λάμψης, καπνογόνα, όπλα και κόφτες για συρματοπλέγματα τη στιγμή που μετακινούνται με «πολυτελή» μεταφορικά προς τα ελληνικά σύνορα, μισθωμένα από το ίδιο το Τουρκικό κράτος!

Στον «πόλεμο» της ακραίας πρόκλησης, Τούρκος υψηλόβαθμος στρατιωτικός από το στενό περιβάλλον του Χουλουσί Ακάρ -σε μία προσπάθεια να ξορκίσει τις κατηγορίες, ότι οι ίδιοι έχουν εξοπλίσει και υποστηρίξει την «επίθεση» των μεταναστών εναντίον της Ελλάδας- δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι:

«Οι Έλληνες κάνουν τους νταήδες γιατί έχουν απέναντί τους γυναικόπαιδα. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τις ενέργειες των ανθρώπων που θέλουν να περάσουν στην Ευρώπη! Αν η Ελλάδα μας είχε απέναντί της, σε ένα 24ωρο θα είχαμε φτάσει στην Θεσσαλονίκη».

Παρ’ όλα αυτά, βίντεο που δείχνει κατοίκους του Έβρου να ταΐζουν με γάλα το παιδί ενός μετανάστη, διαψεύδει πανηγυρικά τουυς ισχυρισμούς των Τούρκων.

Η γελοία και ακραία αυτή δήλωση έρχεται μία μέρα μετά την επίσκεψη της ηγεσίας της Ευρώπης στις Καστανιές και λίγα 24ωρα πριν τη συνάντηση Ερντογάν-Πούτιν στην οποία ο Τούρκος ηγέτης ποντάρει πολύ μια και κατάφερε να στρέψει όλον τον πολιτισμένο κόσμο εναντίον του…

Νωρίτερα σήμερα, συνεχίζοντας την άθλια προπαγάνδα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για τραυματίες μετανάστες από ελληνικά πυρά κάτι που διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορηματικά.

Πηγή: newsbreak.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact