ΕΛΛΑΔΑ

Τούρκος στρατοχωροφύλακας σημαδεύει Έλληνες στρατιώτες στον Έβρο (βίντεο)

Το ισλαμικό καθεστώς κλιμακώνει στον Έβρο. Τούρκος στρατοχωροφύλακας, στην τουρκική όχθη του ποταμού, «υπερήφανα» σημαδεύει τους Έλληνες στρατιώτες στην άλλη πλευρά.

Αυτός υποτίθεται ότι είναι ΝΑΤΟϊκός στρατιώτης και σημαδεύει ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες. Βεβαίως όλοι γνωρίζουμε ότι είναι τζιχαντιστής με ΝΑΤΟϊκή στολή.

Το βίντεο τράβηξαν και έδωσαν στη δημοσιότητα οι Τούρκοι, για να ανεβάσουν το χαοτικό ηθικό τους και το αναδημοσίευσε ο Τούρκος αντικαθεστωτικός δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.

Το ισλαμικό καθεστώς ανέπτυξε τις προηγούμενες ημέρες περίπου χίλιους στρατοχωροφύλακες στα ελληνικά σύνορα για να αποτρέψει τις απωθήσεις μεταναστών από τις ελληνικές Αρχές ασφαλείας, όπως ισχυρίζεται.

Ωστόσο, ο ρόλος αυτών των δυνάμεων στα σύνορα είναι να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο όταν διαταχθούν.

Οι Έλληνες και Ελληνίδες στρατιώτες και αστυνομικοί είναι βέβαιο ότι εάν η χώρα μας δεχτεί εισβολή θα τιμωρήσουν άγρια και δίχως έλεος τον Τούρκο τζιχαντιστή εισβολέα.

Δείτε το προκλητικό βίντεο:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact