ΚΟΣΜΟΣ

Τους πέρασαν για αυτοκτονική σέχτα, ήταν απλά δύο οικογένειες μεταλάδων κατασκηνωτών

Μεγάλη επιχείρηση «διάσωσης» στήθηκε σε νησί της Σκωτίας

Οι μεταλάδες, ειδικά στη βόρεια Ευρώπη, έχουν τραβήξει αρκετές φορές την προσοχή των ΜΜΕ αλλά και των αρχών με τις πράξεις τους και τις συνήθειες τους. Ειδικά μετά τα γεγονότα που είχαν σοκάρει τη Σκανδιναβία στις αρχές της δεκαετίας του 1990, με φόνους, εμπρησμούς εκκλησιών και λοιπές πράξεις στο όνομα του black metal.

Από τότε οι οπαδοί του χέβι μέταλ δεν περνούν απαρατήρητοι. Τις περισσότερες φορές, ωστόσο, πέφτουν θύματα προκατάληψης λόγω εμφάνισης και ακραίων μουσικών επιλογών. Τουλάχιστον αυτό μπορούν να ισχυριστεί μία παρέα κατασκηνωτών στη Σκωτία, η οποία είχε τετ α τετ με την αστυνομία και την πυροσβεστική με την δικαιολογία ότι θα τους έσωζαν από την… αυτοκτονία.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Guardian, οι αρχές έκαναν μεγάλη επιχείρηση «διάσωσης» για τη «σωτηρία» τριών μπαμπάδων και των παιδιών τους, στο νησί Λοχ Λέβεν της Σκωτίας, όταν περαστικός είδε τους ενήλικους της παρέας να πίνουν μπύρες γύρω από μία φωτιά στο δάσος και θεώρησε πως ανακάλυψε κάποια σέχτα ομαδικής αυτοκτονίας.

Στην πραγματικότητα η παρέα ήταν για κάμπινγκ όταν και είδε την αστυνομία να κάνει έφοδο στην κατασκήνωσή της. Τότε τους πήραν και τους οδήγησαν στη στεριά όπου με έκπληξη είδαν ότι οι αστυνομικοί είχαν σπάσει τα παράθυρα από τα αυτοκίνητά τους για να κάνουν έλεγχο.

Ο Ντέιβιντ Χέντερσον ένας από τους μπαμπάδες είπε: «Μας έκαναν να θεωρούμε ότι κάναμε κάτι κακό. Επειδή μας βλέπουν με μαύρα και είμαστε χέβι μέταλ οπαδοί αυτόματα κάποιοι θεωρούν ότι είμαστε επικίνδυνοι». Εν τέλει η παρέα αναγκάστηκε να κοιμηθεί στα αυτοκίνητά καθώς η αστυνομία τους έκανε και επίπληξη για κατανάλωση ποσότητας μπύρας μεγαλύτερης του επιτρεπτού.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact