ΖΩΔΙΑ

Τους περιμένουν δύσκολες μέρες: Τα τρία ζώδια που θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις τα επόμενα 24ωρα

Τρία είναι τα ζώδια που τις επόμενες μέρες θα δυσκολευτούν περισσότερο από τα υπόλοιπα, καθώς θα κληθούν να πάρουν κάποιες αποφάσεις τα επόμενα 24ωρα.

Η εβδομάδα μέχρι τις 3 Μαρτίου θεωρείται αρκετά απαιτητική με τον Άρη να σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και τα πράγματα να δυσκολεύουν περισσότερο για τα παρακάτω ζώδια.

Ταύρος

Ένα πράγμα που πραγματικά ξεχωρίζει για εσάς αυτή την εβδομάδα είναι ότι δεν μπορείτε να μην ξανασκεφτείτε τα λάθη που κάνατε και που ξέρετε ότι σας οδήγησαν στο σημείο που βρίσκεστε σήμερα.

Αυτό το σημείο μοιάζει ωμό, ευάλωτο και σκοτεινό. Υπάρχει πολλή ενέργεια του Άρη που σας ακολουθεί. Ενώ αυτό σας κάνει να αισθάνεστε σίγουρες ότι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα δύσκολα σημεία, μπορεί να διαπιστώσετε ότι θυμώνετε όλο και περισσότερο με τον εαυτό σας για όσα κάνατε.

Αυτό που κάνει ολόκληρη την εβδομάδα να μοιάζει τόσο καταπιεστική και σκληρή είναι η διέλευση του Άρη σε τετράγωνο με τον Δία και εξαιτίας αυτής της διέλευσης, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι δύσκολο να ξεφύγετε από τον θυμό σας.

Έτσι, για παράδειγμα, ένας καυγάς ανάμεσα σε εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να πάρει μια ολόκληρη εβδομάδα για να ξεθυμάνει, ενώ και οι δύο γνωρίζετε ότι θα μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες ώρες, αν δεν αισθανόσασταν και οι δύο τόσο έντονα.

Καρκίνος

Στην προσπάθειά σας να βρείτε τον εαυτό σας, την ανεξαρτησία και την αυθεντικότητά σας αυτές τις ημέρες θα καταλήξετε να κάνετε κάτι που θεωρείτε σωστό, ενώ τελικά θα πληγώσετε πολύ άσχημα κάποιον άλλο.

Πιστεύετε στον εαυτό σας, θέλετε να τον υπερασπιστείτε μαζί και αυτά που πιστεύετε και πάτε κόντρα σε όποιον σας λέει το αντίθετο. Το θέμα είναι πως το κάνετε άκομψα, καταλήγοντας να γίνεστε αγενείς.

Αυτό που συμβαίνει ουσιαστικά είναι πως συνειδητοποιείτε ότι δεν είστε τόσο «γλυκές και καλές» όσο θέλουν οι άλλοι να πιστεύουν και, αν χρειαστεί, μπορείτε να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο.

Το θέμα είναι ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο τα πράγματα είναι δύσκολα για εσάς, καθώς χάνετε από τη ζωή σας ένα πρόσωπο σημαντικό. Ωστόσο, θεωρείτε πως η συμπεριφορά και τα όσα είπατε είναι σωστά, γι’ αυτό και δεν αλλάζετε άποψη.

Όσο κι αν δεν θέλετε να το δείξετε, η κατάσταση αυτή σας πληγώνει, καθώς ξέρετε πως τα πράγματα δεν θα γίνουν ξανά όπως πριν.

Τοξότης

Ενώ σας αρέσει να πιστεύετε ότι είστε άγριες, ελεύθερες, ανεξάρτητες και δεν έχετε ανάγκη από κανένα άλλο άτομο, θα δείτε ότι κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. Υπάρχει κάποιος που χρειάζεστε και όταν δεν είστε μαζί του, νιώθετε σαν να έχει ραγίσει η καρδιά σας.

Θέλετε οι άλλοι να σας θεωρούν δυνατές, μα στην πραγματικότητα είστε ευάλωτες και αδύναμες – ειδικά αυτές τις ημέρες. Αυτές τις ημέρες το καταλαβαίνετε σε μεγάλο βαθμό και αυτό σας στεναχωρεί και σας βγάζει από τους ρυθμούς σας.

Ταυτόχρονα, η προσκόλλησή σας σε ένα συγκεκριμένο άτομο σάς κάνει να εξαρτάστε πλήρως από αυτό και να χάνετε τον εαυτό σας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact