ΖΩΔΙΑ

Τρία είναι τα ζώδια που θα ζοριστούν πολύ τον Μάρτιο

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης ξεκίνησε από προχθες, αλλά οι αστρολόγοι εκτιμούν πως δεν θα είναι και πολύ ευχάριστος αυτός ο μήνας για ορισμένα ζώδια.

Στο marieclaire.gr διαβάσαμε πως τα ακόλουθα τρία ζώδια θα έχουν ένα δύσκολο Μάρτιο

Ταύρος

Κατά τη διάρκεια της εποχής του Κριού, που ξεκινά στις 20 Μαρτίου, ο Ήλιος θα μετακινηθεί στα λαμπερά και μυστήρια νερά το 12ου οίκου σου. Αυτό μπορεί να ενεργοποιήσει έντονα και βαριά αισθήματα καθώς ο 12ος οίκος κυβερνά το υποσυνείδητο και τον ονειρικό σου κόσμο. Ωστόσο, αντί να προσπαθείς να τρέξεις μακριά από τα αισθήματά σου, μπορείς να τα αποδεχτείς. Εξάλλου μπορεί να είναι μια λυτρωτική εμπειρία αν χρησιμοποιήσεις την ενέργεια να γεμίσεις την καρδιά σου με ενδοσκόπηση και θεραπεία. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να νιώθεις όλο το φάσμα των συναισθημάτων σου. Στην πραγματικότητα, με το να τα νιώσεις θα απελευθερωθείς.

Λέων

Αν νιώθεις πιεσμένος κατά τη διάρκεια της εποχής των Ιχθύων, δεν υπάρχει απορία. Εξάλλου αυτό συμβαίνει όταν ο Ήλιος κινείται μέσα από τον σκοτεινό και απαισιόδοξο 8ο οίκο σου του θανάτου και της αναγέννησης. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης μπορεί να κάνεις την οδυνηρή διαπίστωση για όλα τα πράγματα στη ζωή σου είναι έτοιμα να αλλάξουν και όλες τις συνήθειες που θέλεις να αφήσεις. Ωστόσο, το να απελευθερώνεσαι από έναν κύκλο στον οποίο είσαι δεμένη για καιρό δεν θα είναι τόσο εύκολο. Αυτό το μήνα μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να αλλάζει μέσα από τους φόβους και τις δυσπιστίες που σε δυσκολεύουν να προχωρήσεις. Αλλά είναι όλα μέρος της διαδικασίας.

Τοξότης

Η εποχή των Ιχθύων μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια ευαίσθητα θέματα για σένα. Ο Ήλιος κινείται μέσα από τον συναισθηματικό και ιδιωτικό 4ο οίκο σου του σπιτιού και της οικογένειας που φέρνει στην επιφάνεια όλους τους σκελετούς στη ντουλάπα σου. Είναι ώρα να επικεντρωθείς σε κομμάτια της ζωής σου που δεν έχουν έχει δει κανένας και έχουν σχέση με τον “ιερό” σου χώρο. Πικρίες με μέλη της οικογένειας μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να σε ενθαρρύνουν να μιλήσεις τελικά για το τι πραγματικά συμβαίνει. Άβολες στιγμές στο σπίτι μπορεί να επανέλθουν και να σε αναγκάσουν να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Δούλεψέ το.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact