ΖΩΔΙΑ

Τρία ζώδια αντιμετωπίζουν δυσκολίες αυτή την εβδομάδα

Από τις 10 έως τις 16 Ιουνίου 2024 τρία ζώδια θα δυσκολευτούν με το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα την Τρίτη, το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο την Τετάρτη και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα την Κυριακή.

Οι άνθρωποι μπορεί να συμπεριφέρονται ανταγωνιστικά μεταξύ τους, ενώ χρησιμοποιούν gaslighting και άλλες τακτικές χειραγώγησης για να προχωρήσουν.

Το κλειδί για μια ήρεμη πλοήγηση στην εβδομάδα είναι να επικεντρωθείτε στους δικούς σας στόχους και να μείνετε μακριά από αρνητικούς ανθρώπους ή εκείνους που θέλουν να ελέγχουν και να κυριαρχούν στη σκηνή.

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια θα δυσκολευτούν περισσότερο αυτή την εβδομάδα.

Λέων

Οι Λέοντες μπορεί να μην περνούν την καλύτερη περίοδό τους, αλλά αν εστιάσουν στον ενθουσιασμό και την θετικότητά τους, θα τα καταφέρουν. Θέματα εργασίας ή/και σχέσεων μπορεί να πάρουν μια τροπή προς το χειρότερο ή μπορεί να εμπλακείτε σε έναν αγώνα εξουσίας με κάποιον που επιθυμεί ξεκάθαρα να κερδίσει μόνο και μόνο για χάρη του εγωισμού. Απομακρύνετε κάθε τέτοια συνάντηση τις επόμενες ημέρες – η καλύτερη πορεία δράσης σας είναι να μην εμπλακείτε σε οτιδήποτε ξεπερνά τα νόμιμα και τα ήρεμα. Φυσικά, ξέρετε να μάχεστε, αλλά να θυμάστε πως πρέπει να διαλέγετε τις μάχες σας, διαφορετικά θα παρασυρθείτε σε έναν αγώνα εγωισμού που δεν θα σας ωφελήσει πραγματικά στο τέλος.

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα επιλέξετε τον αρνητισμό ή απλώς θα δείτε τα πράγματα με κριτική ματιά, χωρίς να γίνετε επικριτικοί απέναντι στους άλλους ή ακόμα και στον εαυτό σας.

Είναι καλύτερο να μην εθελοτυφλείτε και να μην αφήνετε τον εγωισμό να σας οδηγήσει. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να δείτε τις καταστάσεις ως έχουν, ιδίως όσον αφορά τα οικονομικά και τη σχέση σας. Μόνο αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητα μπορείτε να εργαστείτε για να βελτιώσετε την κατάσταση ή να κάνετε λογικές αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας.

Παρθένος

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εσάς με τον Κρόνο σε αντίθεση με το ηλιακό σας ζώδιο. Κάθε χρονιά που ο Κρόνος σχηματίζει σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με το ζώδιό σας είναι πιο δύσκολη από άλλες, καθώς ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που μας δίνει σκληρά μαθήματα. Όσο περισσότερο πηγαίνουμε ενάντια σε αυτό που ξέρουμε ότι πραγματικά πρέπει να κάνουμε, τόσο πιο σκληρός μπορεί να είναι ο Κρόνος. Αυτή την εβδομάδα, θα βιώσετε ένα καρουζέλ συναισθημάτων μετά τη νέα σελήνη της προηγούμενης εβδομάδας να σας επηρεάζει ακόμα.

Από την Τρίτη και μετά, προσέξτε τους ανθρώπους που θέλουν να ελέγξουν ή να πάρουν τα εύσημα για τη δουλειά σας, αλλά κυρίως το πόσο επικριτικές και αυταρχικές γίνεστε. Υπάρχει μια πολεμική ενέργεια στον αέρα τις επόμενες ημέρες και το πρώτο βήμα είναι να την αντιληφθείτε. Από τα μέσα της εβδομάδας μην αφήσετε τα πράγματα να πάρουν υπερβολικές διαστάσεις.

Μέχρι το Σαββατοκύριακο ίσως χρειαστεί να βγάλετε τα «ροζ γυαλιά» και να δείτε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Θα είναι καλύτερα να αφήσετε το παρελθόν να είναι παρελθόν και να επικεντρωθείτε περισσότερο στο μέλλον σας.

Ιχθύες

Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με έμφαση στα χρήματα, την εργασία και τα οικονομικά και μπορεί να υπάρξουν μερικές απροσδόκητες ανατροπές σχετικά με την εργασία. Να είστε προσεκτικές με την επικοινωνία σας με τους άλλους και αφήστε στην άκρη θέματα του παρελθόντος που μόνο πίσω σας τραβούν.

Η καλύτερη συμβουλή είναι απλώς να μην εμπλακείτε σε εντάσεις και διενέξεις που θα προσπαθήσουν να σας παρασύρουν κάποιοι, καθώς τα κίνητρά τους δεν λαμβάνουν υπόψη τους το συμφέρον σας. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στο σύντροφό σας και θα μπορούσαν να προκύψουν ζητήματα αν δεν λάβετε υπόψιν τις διαθέσεις και τα συναισθήματά του. Είναι, επίσης, σημαντικό να ξεκουράζεστε αρκετά, καθώς η έλλειψη ξεκούρασης μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικές σκέψεις και αυτές με τη σειρά τους σε αρνητική επικοινωνία. Θα μπορούσαν επίσης να υπάρξουν κάποιες πολύ σοβαρές συζητήσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον σας.

Προσέξτε την συμπεριφορά σας σε τυχόν συζητήσεις και να θυμάστε πως πριν από κάθε πτώση προηγείται η υπερηφάνεια.

Προς το τέλος της εβδομάδας χαλαρώστε και αφήστε στην άκρη τις σοβαρές αποφάσεις – μπορεί αργότερα να τις μετανιώσετε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact