ΖΩΔΙΑ

Τρία ζώδια θα είναι οι ευνοημένοι του Ιανουαρίου

Ο Ιανουάριος του 2022 έχει δύο ανάδρομους πλανήτες, της Αφροδίτης και του Ερμή, όπου το κλίμα είναι απαιτητικό και κουραστικό.

Οι ταυτόχρονα ανάδρομες πορείες της Αφροδίτης που έχει ξεκινήσει από τις 20 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιανουαρίου και του Ερμή από τις 15 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου δημιουργούν εμπόδια και καθυστερήσεις σχεδόν σε όλους.

Έχουμε και Πανσέληνο στις 18 Ιανουαρίου που σχηματίζεται στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα δημιουργώντας ένα κλίμα έντασης και αρνητικών συναισθημάτων στο τομέα της οικογένειας και στην εργασία. Θα είναι αρκετά ζόρικη για όλους.

Επομένως ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς θα τεστάρει τις αντοχές, τα όρια και τα νεύρα μας, αλλά απ΄ ότι φαίνεται 3 ζώδια θα είναι η εξαίρεση, όπου θα περνούν υπέροχα.

Οπως διαβάζουμε σε άρθρο του elite daily, 3 συγκεκριμένα ζώδια θα είναι οι ευνοημένοι του Ιανουαρίου.

Αιγόκερως

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας των γενεθλίων σου και είναι λογικό όλα τα φώτα να πέφτουν επάνω σου. Θα θελήσεις να κάνεις πολλές αλλαγές, από την εμφάνισή σου μέχρι να την εργασία σου, αλλά μην πάρεις μεγάλα ρίσκα. Νιώθεις πιο φιλόδοξη και ίσως δώσεις τέλος σε μια σχέση που θεωρείς ότι είναι τοξική για εσένα.

Υδροχόος

Σε λίγο καιρό έχεις κι εσύ τα γενέθλιά σου και οι μέρες μετά τις 20 Ιανουαρίου θα αποκτήσουν περισσότερη ισορροπία και λάμψη. Στις 15 Ιανουαρίου ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σου, δημιουργώντας πολλές υποχρεώσεις. Πρόσεχε μην κάνεις λάθη από αφηρημάδα και ίσως συναντήσεις εντάσεις στην δουλειά.

Ιχθύς

Ο μήνας αυτός θα είναι για σένα αρκετά κοινωνικός. Στις 24 Ιανουαρίου θα έχεις την ανάγκη να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Εάν είσαι single, ένα πρόσωπο από την παρέα σου μπορεί να σου δείξει το ενδιαφέρον του ή εσύ ίσως νιώσεις ότι έχεις συναισθήματα για ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact