ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρίμπαλο στην ΑΕΚ με σβηστές μηχανές

Έκανε ποδαρικό ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-0 την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να ψάχνουν το γρήγορο γκολ. Πίεσαν την «Ένωση» και πήραν το προβάδισμα. Στο 13’ ο …γνώριμος Ελ Αραμπί έκανε το 1-0. Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει. Πήρε μέτρα στο γήπεδο και έπαιξε πιο επιθετικά ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων και να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις.

Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή και συνέχισε να πιέζει τους «κιτρινόμαυρους». Όμως και εκείνος με τη σειρά του δεν κατάφερε δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Έτσι, οι Πειραιώτες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ με ένα τέρμα διαφορά. Κάτι που έδινε ελπίδες αποτελέσματος στην Ενωση.

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοση τους. Έπαιξαν πιο επιθετικά και έκαναν περισσότερες φάσεις. Η «Ένωση» έφτασε μια ανάσα από το γκολ, ωστόσο στο 67’ ο Μάνταλος δεν μπόρεσε σε διπλή ευκαιρία να σκοράρει και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Σα.

Οι Πειραιώτες είχαν την απάντηση και διπλασίασαν τα τέρματα τους δύο λεπτά αργότερα, με δεύτερο προσωπικό γκολ του Ελ Αραμπί. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο και κράτησε την μπάλα. Η ΑΕΚ προσπάθησε να βρει απάντηση, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει. Ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι στο 94’ και ο Βαλμπουενά έκανε το 3-0. Έτσι, ολοκλήρωσε μια μεγάλη νίκη.

ΓΚΟΛ: Ελ Αραμπί 13’,69’, Βαλμπουενά 94’ (πεν)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντάνι Μάκελι (Ολλανδία), Βοηθοί: Σχαρ Τσάρλες (Ολλανδία), Γιαν ντε Φράις (Ολλανδία), VAR: Κάμπιους Γιόχεμ (Ολλανδία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά (Τιάγκο Σίλβα 89’), Μπρούμα (Βαλμπουενά 61’), Φορτούνης (Ραντζέλοβιτς 70’), Βρουσάι (Μπουχαλάκης 70’), Ελ Αραμπί.

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης (Σβάρνας 46’), Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Κρίστισιτς (Αλμπάνης 82’), Σιμόες, Μάνταλος, Γκαρσία (Γαλανόπουλος 46’), Λιβάγια (Τάνκοβιτς 73’), Ανσαριφάρντ (Ολιβέιρα 46’).

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact