ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Τριπλή αποχώρηση στο MasterChef εντός της εβδομάδας

Μέχρι τον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef οι διαδικασίες επισπεύδονται με τρεις αποχωρήσεις εντός της εβδομάδας και την τελική εξάδα του διαγωνισμού προ των πυλών.

Αυτή, θα είναι η πρώτη φορά για φέτος που αλλάζει η δομή του διαγωνισμού, αφού στο τέλος κάθε επεισοδίου ένας παίκτης θα αποχωρεί. Την ανατροπή αυτή δεν βλέπουν με καλό μάτι οι συμμετέχοντες, οι οποίοι κοντράρονται έντονα, ενώ κάποιοι εξ αυτών ξεσπούν σε κλάματα.

Την αλλαγή αυτή ανακοινώνουν οι δύο κριτές, Κοντιζάς και Κουτσόπουλος, οι οποίοι αναθέτουν στους 9 εναπομείναντες μάγειρες τη νέα τους αποστολή. Αντίο στον διαγωνισμό θα πει αρχικά με δάκρυα στα μάτια η 20χρονη Μαριάννα Πουλμέντη, στην οποία δόθηκε δεύτερη ευκαιρία.

Τον δρόμο της εξόδου, επίσης για δεύτερη φορά, θα δει και η Μάρλεν Γρυντάκη, η οποία ετοιμάζει ένα πιάτο που δεν ικανοποιεί τους κριτές, ενώ τρίτος στη σειρά αποχώρησης γι’ αυτή την εβδομάδα θα είναι ο Διονύσης Πρώιος, ο οποίος αποχωρώντας από το παιχνίδι δεν κρύβει τη συγκίνησή του για τη συμμετοχή του στο «MasterChef» και τη γνωριμία του με κριτές και παίκτες.

Να σημειωθεί ότι το «MasterChef » θα διατηρήσει μέχρι και το μεγάλο φινάλε που τοποθετείται στα μέσα Ιουνίου τον συγκεκριμένο ρυθμό μετάδοσης των επεισοδίων, δηλαδή τρεις φορές την εβδομάδα.

Οι διαδικασίες θα επισπευσθούν την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και πάλι θα δούμε μαγειρικές κόντρες και την αποχώρηση του Γιώργου και του Τζον και στη συνέχεια του Δημήτρη και της Μαρίας. Οσο για τους δύο Σταύρους, τον Γεωργίου και τον Βαρθαλίτη, αυτοί ακονίζουν τα μαχαίρια τους για τον μεγάλο τελικό, το ζωντανό κομμάτι του οποίου αναμένεται να γυριστεί εντός των ημερών.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact