ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σοκ με έναν νεκρό στο Μάτι – Διαλύθηκε το αυτοκίνητο, αποκολλήθηκε η μηχανή

Τροχαίο σοκ σημειώθηκε στη Μαραθώνος, στο Μάτι, το βράδυ της Δευτέρας. Ένας 34χρονος έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε στις μπαριέρες, ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο Myrto.

Πληροφορίες του marathonpress.gr, αναφέρουν ότι το μαύρο Suzuki Swift είχε κατεύθυνση προς Μαραθώνα, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος εξαιτίας της υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει πρώτα σε δέντρο και στη συνέχεια να καταλήξει στις μπαριέρες.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο οδηγός έχασε επί τόπου τη ζωή του, ενώ το αυτοκίνητο διαλύθηκε. Ενδεικτικό είναι ότι η μηχανή ξεκόλλησε από το αμάξωμα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, μία εργαζόμενη στο ξενοδοχείο κι ένας διερχόμενος οδηγός ήταν οι πρώτοι που σταμάτησαν για να βοηθήσουν και διαπίστωσαν ότι ο 34χρονος δεν είχε σφυγμό.

Ο οδηγός περιέγραψε τα όσα συνέβησαν: “Ήμουν μαζί με άλλα δύο αυτοκίνητα στο ύψος του Νέου Βουτζά, όταν μας πέρασε σαν σταματημένους ένα μαύρο Suzuki. Πέρασε από μπροστά μας με πολύ μεγάλη ταχύτητα και δυστυχώς, η επόμενη εικόνα ήταν η χειρότερη που θα μπορούσα να φανταστώ. Στο ύψος του ξενοδοχείου το αυτοκίνητο διαλυμένο, το παιδί στην άκρη του δρόμου και ο κινητήρας να καίγεται έχοντας ξεκολλήσει από το αμάξωμα. Δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, ήταν ήδη νεκρός ο νεαρός. Αυτό που ακολούθησε δεν μπορώ να το διανοηθώ.

Περνούσαν δίπλα μας αυτοκίνητα με μεγάλη ταχύτητα κι όχι μόνο δεν σταματούσαν να βοηθήσουν, αλλά έβγαζαν από μέσα τα κινητά και τραβούσαν βίντεο. Τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες έναν νεκρό άνθρωπο κι έφευγαν μαρσάροντας. Από θαύμα δεν προκλήθηκε κι άλλο ατύχημα. Αναγκάστηκε η κοπέλα από το ξενοδοχείο να καθίσει μπροστά του για να σταματήσουν να φωτογραφίζουν. Αναρωτιέσαι πόσο έχει χαθεί πια η ανθρωπιά. Πώς μπορεί να σκέφτονται μερικοί άνθρωποι”.

Ο άτυχος 34χρονος εργαζόταν στον Μαραθώνα, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact