ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Άσχημα νέα για την 22χρονη – Συγκλονίζει η μητέρα της

Σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ νοσηλεύεται η 22χρονη συνοδηγός της Mercedes που οδηγούσε ο 27χρονος Νίκος, στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε μία στάση λεωφορείου, και στη συνέχεια σε δύο κολόνες, μία ξύλινη του ΟΤΕ και μία της ΔΕΗ.

Μετά τη σύγκρουση, το ΙΧ αναποδογύρισε, με τον 27χρονο οδηγό να χάνει επί τόπου τη ζωή του.

Η 22χρονη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Η μητέρα της μίλησε στον Alpha για  την κατάσταση της υγείας της, χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

“Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω. Θα την κρατήσουν διασωληνωμένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα όργανά της. Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μάς μίλησαν”, είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον 27χρονο, η μητέρα της κοπέλας είπε: “Αγαπούσε την ταχύτητα. Είχε ξανατρακάρει σοβαρά μια δυο φορές. Της είπα να ξεκόψει, θα το έκανε πριν μια δυο μέρες, αλλά τα ξαναβρήκανε και έγινε το μοιραίο”.

Για την 22χρονη κοπέλα μίλησε και η δασκάλα της στη σχολή χορού που πήγαινε, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως: “Τη γνωρίζω 4 με 5 χρόνια. Είναι εξαιρετικό παιδί, πάντα με το χαμόγελο, έχουμε σοκαριστεί. Είναι δυνατή και θέλω να πιστέψω πως θα τα καταφέρει. Είναι ένα παιδί με φως”.

Πώς έγινε το τροχαίο

Πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητο κινούνταν στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, όταν εξετράπη δεξιά της πορείας του, προσέκρουσε αρχικά σε στάση λεωφορείου, στη συνεχεία σε ξύλινη κολόνα του ΟΤΕ και τέλος σε τσιμεντένια κολόνα της ΔΕΗ.

Επίσης, με βάση άλλες πληροφορίες, δεν εξακριβώθηκε η χρήση ζώνης ασφαλείας από τον οδηγό και από τη συνοδηγό του οχήματος.

Συνέπεια του τροχαίου ήταν η πρόκληση των υλικών ζημιών καθώς και η πρόκληση υλικών ζημιών από τη ρίψη θραυσμάτων σε ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε θέση στάθμευσης στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact