ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στην Εύβοια: Ληστές έριξαν χλωρίνη στο πρόσωπο ιδιοκτήτη βενζινάδικου [εικόνες]

Τρομακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Αυλωνάρι Ευβοίας, όταν λίγο μετά τις 20.30 δύο ληστές εισέβαλαν σε πρατήριο καυσίμων.

Συγκεκριμένα, οι δράστες άρχισαν να χτυπούν άγρια τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια, προκειμένου να του αποσπάσουν χρήματα του έριξαν και χλωρίνη στο πρόσωπο. Κατόπιν, πλησίασαν τη μητέρα του και την ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Οι ληστές διέφυγαν με λεία 35.000 ευρώ, ενώ άρπαξαν, 35 χρυσές λίρες και κοσμήματα που υπήρχαν εντός του χρηματοκιβωτίου.

Η αστυνομία λίγο πριν από τα μεσάνυχτα κατάφερε να τους εντοπίσει και να τους αποσπάσει την ομολογία τους για το συμβάν, ενώ ο ιδιοκτήτης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Το τοπικό site eviatpo.blogspot.gr δημοσιεύει και τις φωτογραφίες των θυμάτων. Πρόκειται για τον Σταύρο Καγκέλη και την Ελένη Καζάκου.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact