ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤτΕ: Νέα χαρτονομίσματα 5 και 10 ευρώ

Η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), διαθέτει τα καινούργια χαρτονομίσματα των 5 ευρώ και των 10 ευρώ με ανταλλαγή άλλων τραπεζογραμματίων ίσης ή και μεγαλύτερης ονομαστικής αξίας.

Με σκοπό τη διευκόλυνση των εμπορικών συναλλαγών και την αναβάθμιση της ποιότητας των τραπεζογραμματίων 5 ευρώ και 10 ευρώ σε κυκλοφορία, η Τράπεζα της Ελλάδος διαθέτει στο κοινό, φυσικά και νομικά πρόσωπα, καινούργια τραπεζογραμμάτια των 5 ευρώ και 10 ευρώ με ανταλλαγή άλλων τραπεζογραμματίων ευρώ.

Η υπηρεσία της ανταλλαγής παρέχεται από το Κεντρικό Κατάστημα και τα Υποκαταστήματα της Τράπεζας της Ελλάδος και υπό προϋποθέσεις δεν επιβαρύνεται με τέλος ή προμήθεια συναλλαγής.

Για μεγαλύτερες ποσότητες, η ανταλλαγή πραγματοποιείται με προκαθορισμένο ραντεβού, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τις κατά τόπους αρμόδιες Υπηρεσιακές Μονάδες.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact