ΚΟΣΜΟΣ

Τζιχαντιστές παίρνουν Viagra και αγοράζουν πρόστυχα εσώρουχα στα θηλυκά θύματά τους

Συγκλονισμένη είναι για μία ακόμη φορά η παγκόσμια κοινή γνώμη με τις αποτρόπαιες ενέργειες των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους που δεν περιορίζονται στις σοκαριστικές δολοφονίες αλλά, σύμφωνα με νέα δεδομένα, έχουν μεγαλύτερες προεκτάσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με γιατρούς από τη Συρία, και την ομάδα ακτιβιστών «Η Ράκα σφαγιάζεται σιωπηρά», οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έχουν ακριβώς την ίδια ακραία και απάνθρωπη συμπεριφορά και προς τις γυναίκες τους κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Ειδικότερα, για να ενισχύσουν την σεξουαλική τους απόδοση, οι εξτρεμιστές παίρνουν βιάγκρα προκειμένου να εξασφαλίσουν τη μέγιστη ευχαρίστηση ενώ αγοράζουν μόνοι τους πρόστυχα εσώρουχα και σεξουαλικά παιχνίδια για τις γυναίκες που ορέγονται.

Το ιατρικό προσωπικό κάνει λόγο για πραγματικά αξιοπερίεργες σεξουαλικές πράξεις στις οποίες υποβάλλουν φανατικοί ισλαμιστές τις συζύγους τους. Οι περισσότεροι απ΄αυτούς προμηθεύονται το μπλε χάπι της ανόρθωσης της ανδρικού μορίου για να βγάλουν τις πιο βίαιες και ασυνήθιστες ανωμαλίες τους κατά την ερωτική πράξη.

Όπως αναφέρει, οι περισσότεροι απ΄αυτούς είναι σεξουαλικά ανώμαλοι και διακατέχονται από μία βάναυση ενστικτώδη επιθυμία για σεξ. «Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν τις γυναίκες στο κρεβάτι, είναι αφύσικος, απάνθρωπος, κτηνώδης. Μεγάλο μέρος των φανατικών ισλαμιστών υποφέρει από σεξουαλικές ανωμαλίες και βίαια ένστικτα στο σεξ.

Για να αγοράσουν τις γυναίκες που θέλουν για συζύγους τους από τις οικογένειές τους, βάζουν γερά το χέρι στην τσέπη. Στις οικογένειες που αρνούνται να δώσουν τις θυγατέρες τους το ποσό φθάνει μέχρι τις επτά χιλιάδες ευρώ. Στους κόλπους του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, έχουν ήδη έχουν γίνει 500 γάμοι και μόνο στους 150 , οι γυναίκες είναι ενήλικες», αναφέρει η ομάδα ακτιβιστών. 

tzixa.jpg

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact