ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζον Φαν’τ Σχιπ: Ο Σιόβας έβλαψε την ομάδα και πλέον είναι εκτός εθνικής

Ο προπονητής της εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου Τζον Φαν’τ Σχιπ δήλωσε στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή ικανοποιημένος από τα δύο πρώτα παιχνίδια που έδωσε η εθνική Ελλάδος στο Nations league και είπε ότι στόχος είναι να βελτιωθεί το παιχνίδι της ομάδος αλλά και η πρώτη θέση στον όμιλο.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Δημήτρη Σιόβα είπε ότι ο Σιόβας έβλαψε την ομάδα με αυτό που είπε και πλέον είναι εκτός εθνικής και δεν πρόκειται να ξανακληθεί

Και παρότι ο Έλληνας αμυντικός της Ουέσκα πλέον τα γύρισε μετά τον ντόρο που είχαν σηκώσει οι συγκεκριμένες δηλώσεις ο Ολλανδός τεχνικός φάνηκε να πειράχτηκε από αυτή τη κίνηση και κατέληξε στην απόφαση αυτή.

«Πρώτα απ’ όλα, πιστεύω ότι οι παίκτες δεν πρέπει να μιλούν για αποφάσεις των προπονητών. Ο Σιόβας έκανε ένα μεγάλο λάθος. Έβλαψε με αυτό το σχόλιο την ίδια την ομάδα. Αν θέλεις να πάψεις να είσαι παίκτης και θέλεις να γίνεις προπονητής, μπορείς να το κάνεις. Με βάση αυτό το σχόλιο, είναι εκτός ομάδας. Δε σεβάστηκε την ομάδα, δε σεβάστηκε τη διαδικασία εξέλιξης και με αυτό το σχόλιο, έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. Είμαι ανοικτός στους παίκτες, όποια στιγμή μπορούν να μιλούν σε μένα ή τους βοηθούς μου. Ο Δημήτρης έβλαψε, συνολικά την ομάδα, δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες ή όχι. Εγώ δεν επιτρέπω τέτοια σχόλια και ο Δημήτρης είναι εκτός εθνικής» είπε αρχικά ο Φαν Σιπ για να προσθέσει: «Ακούω τα σχόλια, αλλά δε μπορούν όλοι να εκφράζουν την άποψη του και να λένε τι νομίζουν ότι πρέπει να κάνει προπονητής. Υπάρχουν κανόνες. Ο Δημήτρης το ήξερε, ήταν από την αρχή. Ήταν σφάλμα από την πλευρά του».

Εν τω μεταξύ, η ημέρα δεν θα μπορούσε να… κυλήσει χειρότερα για τον Δημήτρη Σιόβα. Στο ντεμπούτο του με την Ουέσκα στητ φετινή La Liga, η ομάδα του ηττήθηκε 2-0 από την Κάντιθ με τον ίδιο να φέρει ευθύνη σε ένα από τα δυο τέρματα. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός έπαιξε σε όλο το 90λεπτο και είδε την κίτρινη κάρτα στο 76ο λεπτό, για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλό του.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact