ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Τζορτζ Μίλερ: Πολύ μεγάλος ο Γκίμπσον για το Mad Max

Τελικά δεν συμβαίνει μόνο στους κοινούς θνητούς…. σας μιλάω για την απόρριψη σε επαγγελματικό επίπεδο. Ακόμα και διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης  Μελ Γκίμπσον δέχθηκε την απόρριψη από τον ομογενής σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ ή Γιώργος Μηλιώτης.

Ο ταλαντούχος κατά τα άλλα Μελ Γκίμπσον στο ξεκίνημα της εντυπωσιακής του καριέρας πριν τρεις δεκαετίες, ήταν ο πρωταγωνιστής στη σειρά ταινιών Mad Max, κάτι όμως που όπως φαίνεται δεν θα επαναληφθεί, αφού ο Έλληνας σκηνοθέτης επέλεξε άλλον ηθοποιό για τον ρόλο, μετά τα σκάνδαλα που ξέσπασαν με πρωταγωνιστή τον Γκίμπσον.

Μετά τα σκάνδαλα ο Γιώργος Μηλιώτης δήλωσε συγκλονισμένος, πρόσθεσε όμως πως αυτός δεν είναι ο λόγος που δεν τον χρησιμοποίησε στη νέα του ταινία Mad Max: Fury Road στην οποία πρωταγωνιστεί ο 36χρονος Τομ Χάρντι.

Ο Τζόρτζ Μίλερ δήλωσε πως θέλει να κάνει άλλες δυο ταινίες Mad Max και ο 58χρονος Γκίμπσον “θα ήταν πολύ μεγάλος”.

“Ράγισε η καρδιά μου όταν ξέσπασαν σκάνδαλα με πρωταγωνιστή το Μελ. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός και σκηνοθέτης και έχει να προσφέρει ακόμα πολλά” είπε ο Τζόρτζ Μίλερ.

Η ταινία του Mad Max: Fury Road είναι ήδη έτοιμη και θα προβληθεί σε λίγους μήνες. Ο ίδιος θέλει να γυρίσει άλλες δυο ταινίες με το ίδιο θέμα.

Το νέο του φιλμ Mad Max: Fury Road είναι η πρώτη ταινία που σκηνοθετεί μετά τις πετυχημένες ταινίες του κινούμενων σχεδίων Happy Feet.

Ο ομογενής σκηνοθέτης, που κέρδισε το Όσκαρ κινουμένων σχεδίων για την πρώτη του ταινία “Happy Feet”, ήταν υποψήφιος για Όσκαρ τρεις φορές στο παρελθόν, το 1993 για το σενάριο της ταινίας “Lorenzo’s Oil” και το 1996 για την ταινία “Babe” στις κατηγορίες καλύτερης ταινίας και σεναρίου.

Ο Μίλερ, που έλκει την καταγωγή του από τα Κύθηρα, σπούδασε γιατρός αλλά έγινε διάσημος σκηνοθετώντας τον Μελ Γκίμπσον στην τριλογία “Μαντ Μαξ”.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact