ΚΟΣΜΟΣ

Βαρυποινίτες δολοφόνοι έκαναν τον πρώτο γκέι γάμο στις Βρετανικές φυλακές

Δύο καταδικασθέντες δολοφόνοι που εκτίουν ποινές ισόβιας κάθειρξης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, στον πρώτο γκέι γάμο που τελέστηκε σε Βρετανική φυλακή.

Ο 40χρονος Μιχαήλ Ιβάν Γκαλατίνοφ, ο οποίος φυλακίστηκε το 1997 για μία «ανάλγητη, ανατριχιαστική δολοφονία», όπως τη χαρακτήρισαν οι δικαστές, θα παντρευτεί τον 31χρονο συγκρατούμενο του Μαρκ Γκουντγουιν.

Ο Γκουντγουιν από το Αιντρι, κοντά στη Γλασκώβη, ήταν ο αρχηγός μιας συμμορίας που περιπλανιόταν στους δρόμους της Μπλάκπουλ και έκανε επιθέσεις σε ομοφυλόφιλους. Καταδικάσθηκε σε ισόβια με μικρότερη διάρκεια ποινής τα 18 χρόνια, για τη δολοφονία του 57χρονου Μάλκομ Μπενφολντ. Εχει μπροστά του τουλάχιστον άλλα 10 χρόνια κάθειρξης, ενώ είχε δεχθεί επίσκεψη από την αδελφή του θύματος Γουέντι Μπρίτζ, στην οποία εξέφρασε μεταμέλεια: «Είπε ότι λυπόταν πολύ και ότι εύχεται να ίσχυε ακόμα η θανατική ποινή για να πεθάνει κι αυτός»

Από την άλλη, ο Γκαλατίνοφ, καταδικάστηκε για περιπτώσεις παιδεραστίας αλλά και γιατί έπνιξε τον 28χρονο Αντριάν Καμίνσκι. Οπως προέκυψε από τα στοιχεία, τον γνώρισε σε ένα διαδικτυακό chat για ομοφυλόφιλους και κανόνισε να συναντηθούν σπίτι του, όπου και τον δολοφόνησε εν ψυχρώ. Το δικαστήριο απεφάνθη ότι ο Γκαλατίνοφ δεν πάσχει από καμία ασθένεια ψυχικής φύσεως και το έγκλημα ήταν προμελετημένο και έγινε με απόλυτα καθαρό μυαλό.

Η υπόθεση ωστόσο είναι ακόμη πιο σοκαριστική, αφού κατά τη στιγμή της δολοφονίας ο Γκαλατίνοφ βρισκόταν ήδη υπό αστυνομική επιτήρηση και μάλιστα είχε παραδεχθεί σε έναν αστυνομικό ότι σχεδιάζει να κάνει φόνο. Το σώμα του Καμίνσκι βρέθηκε γυμνό στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του Γκαλατίνοφ όταν τον σταμάτησαν στο δρόμο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το γάμο δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, αν και μια ανακοίνωση του γάμου με πληροφορίες έχει αναρτηθεί στο ληξιαρχείο στην κοντινότερη πόλη, Μπέβερλι. Στην ανακοίνωση, οι δύο άνδρες δίνουν το επάγγελμά τους ως εργαζόμενοι σε μπαρ.

Πιστεύεται ότι το ζευγάρι ήθελε να κάνει σύμφωνο συμβίωσης μέχρι τον περασμένο Μάρτιο που άλλαξε ο νόμος στη Βρετανία, επιτρέποντας τους γάμους ομοφυλοφίλων.

Μιχαήλ Ιβάν Γκαλατίνοφ

Μαρκ Γκουντγουιν

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact