ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βάζει μπροστά το εγχείρημα της Δημοκρατικής Παράταξης ο Ε. Βενιζέλος


Η Εθνική Οργανωτική Επιτροπή θα είναι ανοιχτή με απόλυτο σεβασμό σε όλες τις εκφάνσεις της Παράταξης και πρωτίστως στους ενεργούς δημοκράτες πολίτες

Με συνεδρίαση την ερχόμενη Κυριακή της εθνικής οργανωτικής επιτροπής στην οποία θα μετάσχουν περί τα 1000 στελέχη του ΠΑΣΟΚ απ’ όλη την Ελλάδα, ξεκινά και επίσημα το εγχείρημα για την ίδρυση της Δημοκρατικής Παράταξης, του σχήματος δηλαδή που αποτελεί τρόπον τινά μετεξέλιξη και αναβάθμιση της κεντροαριστερής Ελιάς των ευρωεκλογών.

Στη συνεδρίαση (12:00 στο ξενοδοχείο Caravel) θα μιλήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος απευθύνει πρόσκληση, στη βάση της συλλογικότητας και της ισοτιμίας, προς όλες τις κινήσεις του ευρύτερου χώρου της Δημοκρατικής Παράταξης και κυρίως προς όλους τους πολίτες που ανήκουν στην κοινωνική βάση της παράταξης να συμμετέχουν στην οργάνωση του Συνεδρίου και στις σχετικές διαδικασίες.

Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος τα μέλη της ΚΠΕ και της ΚΟ, οι βουλευτές, πρώην βουλευτές, οι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές του 2012, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των κοινωνικών χώρων, οργανωτικά και περιφερειακά στελέχη.

Μέσα στις επόμενες ημέρες προγραμματίζεται συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ υπό τον κ. Βενιζέλο και με τις κινήσεις που μετείχαν στην Ελιά και η ανακοίνωση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής που θα απευθύνει την πρόσκληση συμμετοχής στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης.

Η Εθνική Οργανωτική Επιτροπή θα είναι ανοιχτή με απόλυτο σεβασμό σε όλες τις εκφάνσεις της Παράταξης και πρωτίστως στους ενεργούς δημοκράτες πολίτες.
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact