ΖΩΔΙΑ

Βελτίωση στα οικονομικά και τα ερwτικά για αυτά τα 4 ζώδια μέχρι και τον Αύγουστο

Η Αφροδίτη, στις 3 Απριλίου, εγκατέλειψε τον Ταύρο και πέρασε στους Δίδυμους όπου και θα παραμείνει έως τις 7 Αυγούστου θα φέρει μια βελτίωση στα οικονομικά και τα ερωτικά, αλλά και την καθημερινότητα όλων μας, τα παρακάτω 4 ζώδια όμως ευνοούνται πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα.

Ποια είναι τα τυχερά;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί λόγω καταστάσεων άμεσα να μην εισπράξεις τα δώρα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, ωστόσο, θα μείνει τόσο καιρό που θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω! Όχι μόνο θα βγει η ερωτιάρικη και παιχνιδιάρα φύση σου, αλλά κι ό,τι σου έρχεται στο κεφάλι θα κάνεις, προκειμένου να μην μένεις με την απορία. Από την άλλη, επικοινωνιακά δε θα πιάνεσαι, από δω θα τα πας, από εκεί θα τα φέρνεις, το δικό σου θα γίνεται, αφού έχεις τον τρόπο να πείθεις και τον πιο δύσκολο άνθρωπο. Ξέγνοιαστος, ανέμελος και σχεδόν με μια εφηβική διάθεση, θα τραβάς το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλλου, αφού θα είσαι σαν την ακτίνα ήλιου μέσα στο γκρίζο. Όχι τώρα, αλλά στο άμεσο μέλλον που θα γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα στο πλησίασμα και τις καινούργιες επαφές, θα έχεις τις ευκαιρίες να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου επιδιώξεις, να κάνεις συμφέρουσες συνεργασίες ή να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου και κυρίως να περάσεις καλά, βγάζοντας τα σπασμένα του προηγούμενου καιρού.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πιο πιθανό είναι να έμεινες με το παράπονο, λόγω των καταστάσεων που επικρατούσαν και δεν ευχαριστήθηκες όσο θα ήθελες την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Τώρα όμως περνά στον 2ο οίκο σου και θα κάτσει αρκετό καιρό, προσπαθώντας να σε αποζημιώσει ηθικά και υλικά. Δεν είναι μόνο ότι θα σε κάνει πιο ευέλικτο και τσαχπίνη, αλλά θα σου δώσει και το κίνητρο να ξεκολλήσεις από τις συντηρητικές σου θέσεις και να δεις αλλιώς τα πράγματα στα οικονομικά και τα ερωτικά σου. Κι εδώ που τα λέμε, βλέποντας τι γίνεται γύρω σου, το πιο εύκολο θα είναι να το ρίξεις κι εσύ στην τρελή, να κοιτάξεις πώς θα βγεις κερδισμένος και στους δυο τομείς, αφού ουδέν μονιμότερον του προσωρινού! Ίσως ψάξεις τρόπους και εναλλακτικές για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου ή να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, εφ’ όσον το ‘χεις! Τα επίπεδα της σεξουαλικότητά σου έτσι κι αλλιώς θα είναι ανεβασμένα, όμως πιο πιθανό είναι να αναζητάς ανάλαφρες περιπέτειες που θα σε αναζωογονήσουν, παρά μια σταθερή συντροφιά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact