ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βέροια – Ολυμπιακός 0-2

O Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα της Βέροιας, με 2-0 αύξησε την διαφορά του από τον δεύτερο, ΠΑΟΚ στους πέντε βαθμούς. Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η Βέροια, μετά τις αποβολές Μπαλάφα στο πρώτο ημίχρονο και Μπατιόν στο δεύτερο ημίχρονο…

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα κακός στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρούν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι είχαν παραταχθεί εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεπαν στον Ολυμπιακό να αναπτυχθεί. Όλα αυτά μέχρι το 12′, όπου ο διαιτητής Ιωαννίδης απέβαλε τον Μπαλάφα. Η φάση είναι όντως περίεργη καθώς στο 11′ του έδειξε κίτρινη κάρτα και στη συνέχεια πλησίασε προς το μέρος του και του έδειξε απευθείας κόκκινη.

Παρότι οι «μπλαουγκράνα» είχαν αριθμητικό μειονέκτημα έφτασαν πιο κοντά στο γκολ και συγκεκριμένα στο 17′ ο Μπατιόν πήρε την κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι καθώς χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά νωρίτερα, είχε επιχειρήσει και ο Ολυμπιακός να σκοράρει, όμως ο Καντιμοίρης μπλόκαρε το σουτ του Κώστα Μήτρογλου.

Οι Πειραιώτες μετά από την αποβολή του Μπαλάφα και το δοκάρι του Μπατιόν στο 17′ απέκτησαν τον απόλυτο έλεγχο στο ματς με το ποσοστό της κατοχής της μπάλας να αγγίζει το 71%. Στο 24′ ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Μπαργκάν πάνω στον Ομάρ εντός περιοχής, όμως ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας δεν βρίσκει τον Νορβηγό αμυντικό του Ολυμπιακού και σωστά ο Ιωαννίδης υπέδειξε το κόρνερ, αντί για το πέναλτι που ζήτησαν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Η Βέροια, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κρατούσε το μηδέν, όμως στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση του Ολυμπιακού αυξήθηκε, έχοντας και το πλεονέκτημα του παραπάνω παίκτη.

Στο 54′ ο Μήτρογλου αστόχησε σε σουτ που επιχείρησε, όπως έγινε στο 57′ με το σουτ του Φορτούνη και στο 62′ με το σουτ του Ομάρ. Η λύτρωση για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 71′ με τον Μήτρογλου να συνδυάζεται ωραία με τον Φορτούνη και να πλασάρει εύστοχα τον Καντιμοίρη, για να ανοίξει το σκορ και στο 76′ ο Μπατιόν αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα – κόκκινη, χειροκρότησε ειρωνικά την απόφαση του διαιτητή και προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των παικτών. Η Βέροια με δύο παίκτες λιγότερους κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είχε καμία τύχη και το μόνο που συνέβη στο ματς μέχρι την λήξη του ήταν το γκολ του Ντοσεβί στο 88′, μετά από σέντρα του Ομάρ.

Οι συνθέσεις:

Βέροια: Καντιμοίρης, Βέρτζος, Μπράβο (68′ λ.τ. Γεωργιάδης), Μαλόν, Όστοϊτς, Βεργώνης (75′ Ναζλίδης), Μπατιόν, Ντουμίτρου (68′ Βάθκεθ), Μπαργκάν, Καλτσάς, Μπαλάφας.

Ολυμπιακός: Μέγκιερι, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακού (62′ Χάρα), Μανιάτης, Κασάμι, Αφελάι (62′ Ντομίνγκες), Ντοσεβί, Φορτούνης (73′ Ντουρμάζ), Μήτρογλου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact