ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Προφυλακίστηκαν οι τέσσερις από τους πέντε συλληφθέντες

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια οι τέσσερις από τους πέντε νέους συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια

Ελέυθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 23χρονος Πακιστανός. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 23χρονος καλείται να εμφανίζεται τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται ο 65χρονος δερματολόγος, που φέρεται να έχει βιάσει το κορίτσι τουλάχιστον 3 φορές.
Η λίστα των επικείμενων συλλήψεων

Επιστήμονες, επιχειρηματίες, καταστηματάρχες, υπάλληλοι, εργάτες, Έλληνες και αλλοδαποί, συγκαταλέγονται στα 12 ονόματα βιαστών της, που έδωσε η 12χρονη από τα Σεπόλια στην ανακρίτρια το περασμένο Σάββατο.

Βάσει αυτής της νέας κατάθεσής της η 12χρονη, που κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να αναγνωρίσει και άλλους δράστες που προέκυψαν από την ψηφιακή ανάλυση, στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, επαφών από τα τηλέφωνα του Ηλία Μίχου, αλλά και μέσω της διαδικτυακής ιστοσελίδας γνωριμιών Blindchat, εκδόθηκαν την περασμένη Τρίτη πέντε εντάλματα σύλληψης, τα οποία εκτελέστηκαν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων το ίδιο βράδυ. Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και ο 65χρονος ιατρός-δερματολόγος από τα Σεπόλια, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την κατάθεσή της, την είχε βιάσει περίπου δέκα φορές, έναντι ποσού 50 ευρώ την κάθε φορά, χρήματα τα οποία πήγαιναν στον Μίχο.

Όμως εκτός από αυτούς τους πέντε που συνελήφθησαν, η 12χρονη έδωσε ακριβή στοιχεία και για άλλους επτά βιαστές της, οι οποίοι αναμένεται είτε να συλληφθούν είτε να κληθούν για κατάθεση στην ανακρίτρια τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Σεπόλια: Τα ραντεβού της 12χρονης τα έκλεινε πάντα ο Ηλίας Μίχος

Η 12χρονη έδωσε λεπτομερέστατες περιγραφές για τα νέα αυτά πρόσωπα, ονόματα, διευθύνσεις, ακόμη και οικογενειακή κατάσταση του καθενός, αλλά και το πόσες φορές την βίασε ο καθένας, σε ραντεβού που έκλεινε πάντα ο Ηλίας Μίχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, μεταξύ αυτών είναι ένας οδοντίατρος άνω των 60 χρόνων, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος στα Σεπόλια, ένας Αλβανός εργάτης και υπάλληλοι σε διάφορες εταιρίες. Και σε αυτή την περίπτωση, όπως και με τους πέντε που συνελήφθησαν προχθές, κάποια είναι άτομα, που πλησίασε ο Μίχος, υποδυόμενος την 12χρονη στο Blindchat, και κάποιοι άλλοι γνωστοί του Μίχου.

Πηγές της Ασφάλειας Αττικής αναφέρουν πως πλέον το 12χρονο κορίτσι έχει εμπιστευτεί τους ειδικούς παιδοψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που πάντα είναι παρόντες στις καταθέσεις που δίνει στους δικαστικούς λειτουργούς, ανοίγεται πιο εύκολα και έχει αρχίσει να θυμάται πολλά περιστατικά βιασμού της και με πολλές λεπτομέρειες για τους δράστες, ειδικά αυτούς που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή των Σεπολίων και είχαν επαφές απευθείας με τον Ηλία Μίχο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact