ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που το αεροσκάφος πέφτει πάνω σε σπίτι στις Σέρρες

Ένα σοκαριστικό βίντεο από την πτώση του αεροσκάφους σε σπίτι στην Πρώτη Σερρών, το πρωί της Δευτέρας, φέρνει στο φως το Mega.

Η ώρα είναι 09:21 το πρωί και το βίντεο δείχνει τις στιγμές λίγο πριν αλλά και μετά την πτώση του μονοκινητήριου αεροσκάφους.

Διακρίνονται δύο γυναίκες να κάθονται στο πεζοδρόμιο έξω από ένα μικρό κατάστημα. Ξαφνικά, η μία από τις δύο δείχνει με το χέρι της προς τον ουρανό. Έχει αντιληφθεί το μικρό μονοκινητήριο και το βλέπει να έρχεται προς τα πάνω τους.

Σηκώνεται από τη θέση της και συνεχίζει να δείχνει προς τον ουρανό. Ταυτόχρονα, ένα μαύρο αυτοκίνητο περνάει από μπροστά της. Ο οδηγός δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Όταν φτάνει στο τέλος του δρόμου και αρχίζει να στρίβει, το αεροσκάφος πέφτει πάνω στο σπίτι.

Περνάει πάνω από το αυτοκίνητο χωρίς καν να το ακουμπήσει και καρφώνεται στον τοίχο. Αμέσως μετά μια άλλη γυναίκα τρέχει προς το σημείο για να δει τι είχε συμβεί ενώ και κάποιοι άλλοι κάτοικοι σπεύδουν για να βοηθήσουν.

Η μια από τις δυο γυναίκες παρούσες στο περιστατικό είναι η μητέρα του 19χρονου που πιλόταρε το μονοκινητήριο αεροσκάφος. Όπως ανέφερε το Mega, ο νεαρός πέταξε σε χαμηλό ύψος γιατί ήθελε να χαιρετήσει τη μητέρα του…

Ο νεαρός είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο αιωνόβιος πλάτανος ο οποίος βρίσκεται στην πλατεία της Πρώτης Σερρών, φαίνεται να ήταν αυτός που έσωσε τον νεαρό πιλότο, όταν λίγο πριν τις 9:30 προσέκρουσε με το μονοκινητήριο αεροσκάφος του σε οικήματα της περιοχής.

Αυτό τουλάχιστον μεταφέρει ο πρόεδρος της Πρώτης Σερρών, Νίκος Μπακάλης.

Ο πιλότος έχει υποστεί κατάγματα στο κεφάλι και στην κνήμη, ενώ έχει θλαστικό τραύμα στη μύτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταφέρθηκε με ταξί στο νοσοκομείο Σερρών και όχι με το ΕΚΑΒ το οποίο δεν έφθασε ποτέ.

“Τις πρώτες βοήθειες τις πρόσφερε μικροβιολόγος ιδιώτης μαζί με μία νοσοκόμα. Στη συνέχεια ήρθε ο δήμαρχος Αμφίπολης ο οποίος τυχαίνει να είναι γιατρός και επιλήφθηκε της κατάστασης” τόνισε ο κ. Μπακάλης.

Όλα έγιναν περίπου στις 9.20 το πρωί όταν ένα μονοκινητήριο το οποίο είχε απογειωθεί από την Αλεξανδρούπολη εμφανίστηκε στην Πρώτη Σερρών και άρχισε “να κόβει αδικαιολόγητες βόλτες” ανέφερε ο κ. Μπακάλης.

Λίγο μετά κατέπεσε στην πλατεία του χωριού. Ο θόρυβος της πτώσης ήταν εκκωφαντικός και αμέσως εκλήθη η Πυροσβεστική από τον πρόεδρο της Πρώτης. Ο ίδιος περιγράφει στο ThessToday.gr ότι αντίκρισε το αεροπλάνο να κρέμεται από τα κάγκελα ενός σπιτιού στην πλατεία του χωριού και τον πιλότο αιμόφυρτο.

“Η ζημιά αποφεύχθη επειδή στο μέρος της πτώσης υπήρχε αιωνόβιος πλάτανος και έκοψε την φόρα του αεροπλάνου” σύμφωνα με την εκτίμηση του Νίκου Μπακάλη.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος άλλος τραυματίας από το συμβάν, ενώ το μαγαζί που ήταν δίπλα στο σπίτι και υπέστη επίσης καταστροφές, ήταν κλειστό.

Πηγή: thesstoday.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact