ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Βόμβα στο hollywood: Χωρίζει το πιο διάσημο ζευγάρι στον Κόσμο, Τζολί Μπραντ Πιτ

Δώδεκα χρόνια μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους και δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ.

Φήμες που ήθελαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Hollywood να χωρίζουν, κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, αλλά κανείς από τους δύο ή από το περιβάλλον τους δεν τις επιβεβαίωνε.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, “για την υγεία της οικογένειάς της”.

Το πρακτορείο ΤΜΖ μετέδωσε πρώτο την είδηση, αναφέροντας ότι η διάσημη ηθοποιός αιτήθηκε την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, ωστόσο ζήτησε από τον δικαστή, ο Πιτ να έχει το δικαίωμα να τα επισκέπτεται.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπραντ Πιτ είχε εξωσυζυγική σχέση με την Μαριόν Κοτιγιάρ, με την οποία συμπρωταγωνίστησε στην ταινία Allied.

Το πρακτορείο ΤΜΖ μετέδωσε πρώτο την είδηση, αναφέροντας ότι η διάσημη ηθοποιός αιτήθηκε την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, ωστόσο ζήτησε από τον δικαστή, ο Πιτ να έχει το δικαίωμα να τα επισκέπτεται.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπραντ Πιτ είχε εξωσυζυγική σχέση με την Μαριόν Κοτιγιάρ, με την οποία συμπρωταγωνίστησε στην ταινία Allied.

brangelinaover

Αφού η είδηση “έσκασε” σαν βόμβα, ο δικηγόρος της Τζολί προχώρησε σε επιβεβαίωση, δηλώνοντας:

“Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειάς της αυτή την χρονική στιγμή”.

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, η Αντζελίνα Τζολί είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη, από τις μεθόδους ανατροφής των παιδιών τους που υιοθετούσε ο Πιτ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ηθοποιός ανησυχούσε για τις επιπτώσεις στα παιδιά τους από την κατάχρηση στην κατανάλωση κάνναβης και αλκοόλ σε συνδυασμό με τα ξεσπάσματα οργής που είχε.

Είμαι πολύ θλιμμένος

“Είμαι πολύ θλιμμένος από αυτό, αλλά αυτό που έχει σημασία τώρα, είναι η ευημερία των παιδιών μας. Παρακαλώ τον Τύπο, να μας δώσει τον χώρο που αξίζουμε σε αυτήν την δύσκολη στιγμή”, δήλωσε ο Μπραντ Πιτ στο περιοδικό People.

Σύμφωνα με τον ατζέντης της Τζολί, Γκέγιερ Κοσίνσκι, σε δήλωσή του στο E! News, “η Αντζελίνα θα κάνει ό,τι είναι προς το καλύτερο συμφέρον των παιδιών της. Ζητά όλος ο κόσμος να καταλάβει ότι έχουν ανάγκη η προσωπική τους ζωή να γίνει σεβαστή αυτή τη στιγμή”.
Οι δύο πρώην σύντροφοι είναι μεταξύ των πλουσιότερων ηθοποιών παγκοσμίως. Η περιουσία τους εκτιμάται στα σχεδόν 400 εκατομμύρια δολάρια και ο αμερικανικός Τύπος θέτει ήδη ερωτήματα σχετικά με το αν είχαν συνάψει ένα προγαμιαίο συμφωνητικό.

Τζολί και Πιτ ήρθαν κοντά, όταν συνεργάστηκαν για την ταινία Mr.and Ms. Smith.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 2004 και παντρεύτηκαν το 2014, παρουσία των έξι παιδιών τους, σε μία λιτή τελετή, όπου η Τζολί φορούσε νυφικό, διακοσμημένο με ζωγραφιές από τα ίδια τα παιδιά τους.

joliepittmarriage1

joliepittmarriage2

Η Τζολί είχε παντρευτεί ακόμα δύο φορές στο παρελθόν, με τον Τζόνι Λι Μίλλερ, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας Hackers το 1996 και τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας Pushing Tin, το 1999.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact