ΚΟΣΜΟΣ

Βόρεια Κορέα: Βόθρος της τρομοκρατίας οι ΗΠΑ

Σε ανακοίνωση του επίσημου πρακτορείου ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, η ηγεσία της απειλεί ευθέως την Αμερική με επιθέσεις στο έδαφος της.

 Στην ανακοίνωση η Βόρεια Κορέα αναφέρεται στην Αμερική ως «βόθρο της δημοκρατίας» και κατηγορεί την αμερικανική κυβέρνηση ότι κρύβεται πίσω από την δημιουργία της επίμαχης ταινίας The Interview  που απεικονίζει την δολοφονία του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιόνγκ Ουν. Στην συνέχεια , η χώρα συνεχίζει αρνείται ότι βρίσκεται πίσω από την διαδικτυακή επίθεση στη εταιρεια Sony Pictures .

Η εμπρηστική ρητορική βρίσκει το αποκορύφωμα της στο κεντρικό σημείο της ανακοίνωσης όπου αναφέρεται καθαρά :« Ο στρατός και ο λαός της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας είναι έτοιμοι να αντιπαρατεθούν με τις ΗΠΑ σε όλα τα πεδία μάχης, συμπεριλαμβανόμενου και του πολέμου στον κυβερνοχώρο. Τα πιο σκληρά μας αντίμετρα θα ληφθούν με τόλμη εναντίον του Λευκού Οίκου, του Πενταγώνου και ολόκληρης της ηπειρωτικής Αμερικής. Οι μαχητές της δικαιοσύνης θα είναι ακονισμένες ξιφολόγχες ενάντια στους Αμερικάνους». 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact