ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούλτεψη: Κι εμείς κυβερνούσαμε με μνημόνιο αλλά οι δείκτες της οικονομίας ανέβαιναν

«Το προσφυγικό είναι η επιτομή της ανικανότητας της κυβέρνησης»

​Θεσσαλονίκη: «Αποτέλεσμα κυβερνητικών χειρισμών η κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει», δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9 FM« για την αξιολόγηση η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη

«Η κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει αυτή την στιγμή είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα των κυβερνητικών χειρισμών. Υπήρξαν πάρα πολύ μεγάλες καθυστερήσεις τα δύο αυτά χρόνια και κυρίως υπήρξαν τεράστιες καθυστερήσεις στο πεδίο της οικονομίας», δήλωσε στον ραδιοσταθμό του ΑΠΕ η Σοφία Βούλτεψη.

«Κάθε φορά που η οικονομία δεν πηγαίνει καλά και δεν υπάρχουν έσοδα γι’ αυτή και για τη χώρα, οι ξένοι σκληραίνουν τη θέση τους, ουσιαστικά πιστεύοντας ότι αφού δεν λειτουργεί η οικονομία και δεν υπάρχουν έσοδα δεν έχουν πολλά περιθώρια να πάρουν πίσω τα λεφτά τους», σχολίασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντας πάρα πολύ κακή την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

Η κ. Βούλτεψη επισήμανε ότι «η κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα, η οικονομία όμως πρέπει να παράγει έσοδα για τη χώρα» και πρόσθεσε: «δεν μπορεί να ζούμε σε εικονική πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να ακούμε συνεχώς ότι υπάρχει αύξηση του ΑΕΠ, αύξηση των εξαγωγή, αύξηση του τουρισμού, αύξηση της βιομηχανικής παραγωγής ενώ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο».

Είπε ότι το αίτημα του κόμματός της για εκλογές αφορά την οικονομία και σημείωσε ότι «κι εμείς κυβερνούσαμε με μνημόνιο, αλλά οι δείκτες της οικονομίας ανέβαιναν».

Για τις τελευταίες κινήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο, η κ. Βούλτεψη υπογράμμισε ότι «στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες» και σημείωσε πως η Τουρκία οφείλει να συμμορφώνεται προς τις διεθνείς συνθήκες, ενώ χρειάζεται σοβαρότητα και από την πλευρά της κυβέρνησης γιατί τα εθνικά θέματα δεν ενδείκνυνται για προπαγάνδα.

Χαρακτήρισε το προσφυγικό ως την «επιτομή της ανικανότητας της κυβέρνησης», σχολίασε ότι τα πράγματα όλο αυτό το διάστημα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και πρόσθεσε ότι έχει εκδηλωθεί μια απόλυτη ανικανότητα να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

«Κλείνει ένας χρόνος από την ημέρα που έκλεισαν τα βόρεια σύνορά μας. Είναι δυνατόν να υπάρχει σοβαρή κυβέρνηση και σοβαρή χώρα που να αποδέχεται ότι κάποιος τρίτος της κλείνει βορείως τα σύνορα ή από οποιαδήποτε πλευρά; Εμείς έπρεπε να έχουμε παρέμβει στο θέμα αυτό από την πρώτη στιγμή και να τους πούμε δεν μπορείτε να συμφωνείτε εσείς οι δύο, η ΕΕ και η Τουρκία, ερήμην μας για ένα οικόπεδο που δεν είναι δικό σας», σημείωσε η κ. Βούλτεψη.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact