ΚΟΣΜΟΣ

Βουτιά θανάτου έκανε χολιγουντιανός ηθοποιός

Ο ίδιος είχε «προειδοποιήσει» για την πράξη του μέσω ανάρτησης στο Instagram

Τέλος στη ζωή του σε ηλικία 42 ετών έβαλε γνωστός χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος έπεσε τη Δευτέρα (13/05) από γέφυρα, κοντά στην περιοχή Μπέλεμοντ στην Αριζόνα, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να χτυπηθεί και από αυτοκίνητο.

Ο λόγος για τον Ισαάκ Κάπι (Isaac Kappy), ο οποίος είναι γνωστότερος για τη συμμετοχή του στις ταινίες «Thor» και «Εξολοθρευτής», ο οποίος ουσιαστικά είχε προαναγγείλει το απονενοημένο διάβημα, έπειτα από ανάρτησή του στο Instagram, η οποία είχε ανησυχήσει αρκετούς θαυμαστές του. Παρά την προσπάθεια κάποιων περαστικών να τον σταματήσουν, δεν τα κατάφεραν και έτσι ήρθε το μοιραίο.

«Προσέξτε τον άνδρα που δεν έχει τίποτα να χάσει και τίποτα να προστατεύσει. Δείτε το φως στους άλλους… Αυτό το μάθημα εγώ άργησα να το πάρω, αλλά ίσως να αποτελέσει έμπνευση για εσάς. Θα χρησιμοποιήσω όσο χρόνο μου έχει απομείνει στη γη, προσπαθώντας να εξιλεωθώ από τις αμαρτίες μου και ψάχνοντας το φως τόσο στους άλλους, όσο και στον εαυτό μου», ανέφερε στη δημοσίευση ο Kappy. Μάλιστα, ο λογαριασμός του στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης περιέχει αυτήν τη στιγμή μόνο το συγκεκριμένο ποστ.

Σύμφωνα με τη Sun, την προηγούμενη χρονιά ο Κάπι είχε επιτεθεί στην Πάρις Τζάκσον, όταν παραλίγο να την πνίξει κατά λάθος σε ένα πάρτι. Μετά το συμβάν άρχισε να της στέλνει συνεχώς μηνύματα, με αποτέλεσμα εκείνη να ενισχύσει το προσωπικό που ήταν υπεύθυνο για την ασφάλειά της.

Μάλιστα, η Τζάκσον απαντούσε στα μηνύματα του Κάπι, διότι φοβόταν πως είχε τάσεις αυτοκτονίας, κάτι που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε.

Από το συμβάν δεν σημειώθηκαν άλλοι τραυματισμοί και οι Αρχές έκλεισαν την υπόθεση, παρά το γεγονός ότι αρκετοί θαυμαστές του εκλιπόντος ηθοποιού θεωρούν ότι μπορεί να υπήρξε κάποιο… χέρι που τον έσπρωξε από τη γέφυρα, όπως φαίνεται και από τα σχόλιά τους στη σχετική ανάρτηση.

Το βίντεο που ακολουθεί φέρεται να είναι το τελευταίο με εκείνον:

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact