ΚΑΙΡΟΣ

Χαλάει πάλι ο καιρός

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αύριο Τρίτη στα κεντρικά και βόρεια ορεινά με την μέγιστη θερμοκρασία να φτάνει τους 36 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός χαλάει με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ την Πέμπτη θα επηρεαστούν επίσης το βόρειο Αιγαίο και οι Σποράδες. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση με τους βοριάδες ωστόσο να μην ξεπερνούν τα 6 μποφόρ στα πελάγη.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο οι απογευματινές μπόρες θα περιοριστούν στην βόρεια Ελλάδα και κυρίως στα ορεινά, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και οι βοριάδες θα φτάνουν στο Ιόνιο τα 4 και στο Αιγαίο τα 6 μποφόρ.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την πρόγνωση από το lamiareport.gr, για τη Φθιώτιδα και όλη τη χώρα τις επόμενες ημέρες.

Ο καιρός στην Φθιώτιδα
Άστατος θα είναι ο καιρός από το απόγευμα της Τετάρτης μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης με τοπικές βροχές ή καταιγίδες το μεσημέρι και απόγευμα. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα επικρατεί ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Πιο αναλυτικά:

Την Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να σημειωθούν μεμονωμένες μπόρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 3-4 μποφόρ και από το μεσημέρι Α-ΝΑ με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-34 βαθμούς.

Την Τετάρτη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Α-ΝΑ 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-32 βαθμούς.

Την Πέμπτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Νωρίς το πρωί έντονες τοπικά καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο νομό Μαγνησίας, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν Α-ΝΑ 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-32 βαθμούς.

Την Παρασκευή προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν Α-ΝΑ 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-33 βαθμούς.

Ο καιρός στην Ελλάδα

Την Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΔ 4-6 μποφόρ και η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Την Πέμπτη προβλέπεται άστατος καιρός με νεφώσεις κατά περιόδους και τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact