ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε διαρρήκτη με πλούσια δράση

Πολυάριθμες διαρρήξεις και κλοπές από σπίτια, ξενοδοχείο, καταστήματα και μία αποθήκη εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία. Ο αλλοδαπός διαρρήκτης, ο οποίος εισερχόταν στις οικίες με τη μέθοδο της αναρρίχησης συνελήφθη, ενώ η λεία του υπερβαίνει τις 15.000 ευρώ.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ανάληψης έβαλαν τέλος στη δράση 30χρονου αλλοδαπού υπηκόου Μαρόκου, η οποία περιλάμβανε πλήθος διαρρήξεων και κλοπών, με την επ΄αυτοφώρω σύλληψή του, ξημερώματα της Κυριακής.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία, παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών και αντίσταση.

Ειδικότερα, ο 30χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη ξημερώματα της 5ης Οκτωβρίου, καθώς λίγο νωρίτερα είχε εισέλθει με τη μέθοδο της αναρρίχησης, σε τρία διαμερίσματα στην περιοχή της Ανάληψης, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν υο χρηματικό ποσό των 595 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και παρελκόμενα αυτών και τιμαλφή-χρυσαφικά, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο συλληφθείς τουλάχιστον κατά το τελευταίο έτος, προέβη στις ακόλουθες έκνομες ενέργειες:
Τέλος Σεπτεμβρίου και αρχές Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, διέρρηξε τέσσερα (4) διαμερίσματα (ένα εκ των οποίων από κοινού με συνεργό του) και ένα (1) ζαχαροπλαστείο, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε χρηματικά ποσά, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηλεκτρονικές συσκευές, χρυσαφικά και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών. Βραδινές ώρες της 03-10-2014, εκμεταλλευόμενος συνθήκες συνωστισμού σε μπαρ στο κέντρο της πόλης, αφαίρεσε ένα πορτοφόλι και ένα κινητό τηλέφωνο. Την 03/04-10-2014 εισήλθε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά και αντικείμενα Κατά το τελευταίο έτος, διέρρηξε επιπλέον ένα διαμέρισμα, μία αποθήκη και ένα κομμωτήριο σε διάφορες περιοχές της πόλης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact