ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία της 37χρονης στο Βελβεντό που φρέζαρε ο σύζυγός της

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας ξεκίνησε σήμερα στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καστοριάς, η δίκη για τη δολοφονία της 37χρονης Ανθής Λινάρδου.

Δράστης της δολοφονίας φέρεται να είναι ο σύζυγός της, Τάσος Τσιουχάρας, ο οποίος μάλιστα -κατά το κατηγορητήριο- αφού τη σκότωσε, τη μετέφερε και την έθαψε σε αγρόκτημα της οικογένειας, στο Βελβεντό Κοζάνης.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στη δικαστικό μέγαρο Καστοριάς από τις φυλακές Γρεβενών, συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Έντονη ήταν η παρουσία της αστυνομίας και σε κάθε σημείο της πόλης απ’ όπου θα περνούσε η κλούβα με τον Τσιουχάρα. Αστυνομικοί βρίσκονται κι έξω από το δικαστικό Μέγαρο, ενώ έλεγχοι πραγματοποιούνται και στους εισερχόμενους στη δικαστική αίθουσα.

Ο Τάσος Τσιουχάρας αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου τα τρία παιδιά του ζεύγους βρίσκονται στην Αθήνα υπό την προστασία και τη φροντίδα της μητέρας τής Ανθής Λινάρδου.

Με την έναρξη της διαδικασίας η υπεράσπιση του κατηγορουμένου με την αιτιολογία ότι ανέλαβε πρόσφατα την υπόθεση ζήτησε αναβολή από το δικαστήριο, προκειμένου να ενημερωθεί κατάλληλα. Το δικαστήριο διέκοψε προσωρινά, προκειμένου να αποφασίσει για το εάν θα κάνει δεκτό αίτημα της υπεράσπισης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact