ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η δίκη για τον φόνο του ενεχυροδανειστή

Συγγνώμη από το Θεό και την οικογένεια του 30χρονου που έπεσε σε θανάσιμη παγίδα η οποία φέρεται να «στήθηκε» μέσω facebook ζήτησαν οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης που κάθισαν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Η 25χρονη Α. Σ. η οποία έχει χαρακτηριστεί γυναίκα αράχνη και οι τρεις συγκατηγορούμενοι της αν και παραδέχτηκαν ότι πρόθεση τους ήταν η ληστεία ισχυρίστηκαν πως σε καμία περίπτωση δεν είχαν σχεδιάσει να δολοφονήσουν τον νεαρό Γιώργο Κοτσιλίδη.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, οι κατηγορούμενοι μπήκαν στο σπίτι του 30χρονου γιου ενεχειροδανειστή , πέρυσι τον Απρίλιο και αφού τον έδεσαν στο λαιμό, στο στόμα και χειροπόδαρα, του άρπαξαν 139.000 ευρώ καθώς και ποσότητα χρυσού και εξαφανίστηκαν. Λίγα λεπτά αργότερα το θύμα πέθανε από ασφυξία….

Η μητέρα του θύματος καταθέτοντας στο δικαστήριο εξέφρασε την πεποίθηση πως πρόθεση των κατηγορουμένων ήταν να σκοτώσουν το παιδί της και έδωσε τη δική της εκδοχή.

«Ο γιος μου δεν αντιστάθηκε. Ήθελαν να τον σκοτώσουν. Πιστεύω ότι η γνωριμία δεν έγινε μέσω facebook, αλλά ότι το τηλέφωνό της κατηγορουμένης το έδωσε στο παιδί μου ένας φίλος του», είπε η γυναίκα.

Ο πατέρας του 30χρονου ήταν εκείνος που τον βρήκε νεκρό.

«Πήρα το μαχαίρι και έκοψα την μονωτική ταινία. Στο λαιμό ήταν τυλιγμένη πολλές φορές. Ήταν ήδη νεκρός όταν τον βρήκαμε. Το πιο φρικτό πράγμα για έναν πατέρα είναι να έχει πίσω του τους δολοφόνους του γιού του», τόνισε ο πατέρας προσθέτοντας ότι θεωρεί πως πίσω από την δολοφονία του γιου του κρύβεται ένας άνδρας με τον οποίον είχε οικονομικές διαφορές και έδωσε στους δράστες πληροφορίες.

Σύμφωνα με την κατηγορία η 25χρονη είναι άτομο χωρίς ηθικούς φραγμούς, ενώ έχει ομολογήσει ότι έκανε κλοπές σε σπίτια για να εξασφαλίζει τα προς το ζην.

Μία μάρτυρας, μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι είχε κλέψει και το δικό της σπίτι και πως από το 2011 έμπαινε στα σπίτια με αυτό το σκοπό. Για την γνωριμία με το θύμα, υποστήριξε ότι οι δράστες τον ψάρεψαν μέσω facebook, με σκοπό τη ληστεία.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact