ΕΛΛΑΔΑ

Ύποπτος για διάπραξη δωροδοκίας βουλευτή ο Σούκουρης

Με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή θα περάσει την Δευτέρα το κατώφλι του εισαγγελέα ο Γιώργος Σούκουρης. Ο κ. Σούκουρης θεωρείται πρόσωπο κλειδί στην έρευνα για την υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας βουλευτών με στόχο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας καθώς φέρεται να είναι εκείνος που πρότεινε χρήματα στην βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχικές ενδείξεις για την εμπλοκή Σούκουρη στην υπόθεση ενισχύθηκαν μετά την σημερινή κατάθεση στον εισαγγελέα του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου ο οποίος μεταξύ άλλων στοιχείων φέρεται να προσκόμισε και βιντεοσκοπημένο υλικό. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές από το συγκεκριμένο υλικό προκύπτει «βαθύτερη σχέση» του Γ.Σούκουρη με τη ΝΔ από αυτή που ισχυρίζονται οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες της κ.Ξουλίδου ο Γιώργος Σούκουρης της πρότεινε 2- 3 εκατομμύρια ευρώ για να αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ και να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μάλιστα, η βουλευτής ισχυρίζεται ότι εκτός από τηλεφωνικές συνομιλίες υπήρξε και ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω facebook τα οποία και έχει προσκομίσει στον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο που χειρίζεται την υπόθεση.

Η κ. Ξουλίδου έχει καταγγείλει πως ο Γιώργος Σούκουρης σε επικοινωνία που είχε μαζί της, της είπε πως ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Παναγιώτης Μελάς έχει ήδη χρηματιστεί. Αυτή η αναφορά προκάλεσε την αντίδραση του κ. Μελά ο οποίος έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του κ. Σούκουρη αλλά και κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση χαρακτηρίζοντας ψευδή και συκοφαντικά όσα λέγονται σε βάρος του.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact