ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Ζυγίζει σχεδόν 104 κιλά, θέλει να φτάσει τα 190, αλλά αυτό που της κάνει το αγόρι της είναι αδιανόητο!

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να κάνουν δίαιτα για να χάσουν τα περιττά κιλά, η Tammy Jung όμως προσπαθεί να πάρει κι άλλα!

Για την ακρίβεια, η 23χρονη σκοπεύει να φτάσει τα 190 κιλά και για το σκοπό αυτό καταναλώνει καθημερινά 5.000 θερμίδες από τηγανιτό κοτόπουλο, milkshakes και άπειρο τυρί.

Θέλει να χρησιμοποιήσει το βάρος της προς όφελός της, φιλοδοξώντας να γίνει ένα από τα top φετιχιστικά μοντέλα του Λος Άντζελες και $ex symbol για τους άντρες που προτιμούν τις… μεγαλόσωμες γυναίκες.

Προς το παρόν βγάζει χρήματα από την προσωπική της ιστοσελίδα για ενηλίκους (σeξysignaturebbw.com) όπου επιδεικνύει τις καμπύλες της μέσα από μικροσκοπικά μπικίνι. Αυτή τη στιγμή ζυγίζει 104 κιλά και υποστηρίζει πως μόλις φτάσει το στόχο των 190 κιλών θα βγάζει περισσότερα από 3.100 δολάρια το μήνα!

Στο μεταξύ, ο 28χρονος σύντροφός της, Johan Ubermen, είναι αυτός που της προετοιμάζει τα γεύματα. Μάλιστα την ενθαρρύνει στο εγχείρημά της αδειάζοντας κυριολεκτικά τεράστιες ποσότητες milkshakes στο στόμα της χρησιμοποιώντας μια συσκευή σαν αντλία!