ΕΛΛΑΔΑ

Του ζήτησαν «λάδι» για να τον περάσουν στις εξετάσεις, κι αυτός τους «έδωσε» στην αστυνομία

Μόλις ολοκλήρωσε τη διαδικασία, είδε τον εξεταστή, χωρίς καν να κρατάει χρονόμετρο, να του λέει πως κόπηκε και πως θα πρέπει να επαναλάβει την εξέταση μία εβδομάδα αργότερα. Ο εξεταζόμενος πράγματι επέστρεψε μία εβδομάδα αργότερα για να επανεξεταστεί, αφού την προηγούμενη μέρα έκανε ένα τελευταίο επαναληπτικό μάθημα. Ήταν τότε που ο δάσκαλός του, με το όνομα Άγγελος Π., του εξήγησε πως αν είχε πάνω του 200 ευρώ δεν θα είχε κοπεί και πως πέραν των 115 ευρώ που είναι τα παράβολα για την επανεξέταση, θα έπρεπε ίσως να σκεφτεί ναι έχει κι αυτά τα επιπλέον χρήματα!

Ο εξεταζόμενος αποφάσισε να πάει στην Αστυνομία που του παρέδωσε το ποσό των 200 ευρώ σε προσημειωμένα νομίσματα! Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν όπως τα… φαντάζεστε. Ο δάσκαλος μετέφερε τον νεαρό άνδρα σε ένα σημείο πίσω από την Διεύθυνση Μεταφορών και του ζήτησε ολόκληρο το ποσό προκειμένου να περάσει στην εξέταση και του είπε πως αν θέλει απόδειξη για το παράβολο, θα πρέπει να επιστρέψει αργότερα μαζί του στη σχολή που ανήκει στον Κωνσταντίνο Ρούσση και έχει έδρα τον Γέρακα. Στη συνέχεια, έκανε τα… κουμάντα του και μοίρασε το ποσό των 200 ευρώ σε τρεις ακόμη «συνεργάτες» του, δύο εξεταστές (Κωνσταντίνο Κ. και Ευαγγελία Κ.) και έναν ακόμη εκπαιδευτή (Χρήστο Π.). Άπαντες συνελήφθησαν για άμεση συνέργεια σε δωροληψία υπαλλήλου και για παροχή ψευδών βεβαιώσεων, αφού πρώτα οι αστυνομικοί της ασφάλειας παρακολούθησαν διακριτικά τις κινήσεις τους!

Όλοι γνωρίζουμε το συγκεκριμένο καθεστώς για το οποίο είμαστε ελαφρώς συνυπεύθυνοι, αφού με αυτόν τον τρόπο κάποιοι πλουτίζουν παράνομα και κάποιοι αποκτούν δίπλωμα χωρίς να το αξίζουν, αυξάνοντας την επικινδυνότητα στους δρόμους. Είναι χαρακτηριστικό πως οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της παρακολούθησής τους, έπεσαν πάνω σε ένα ακόμη γεγονός, το «κόψιμο» ενός μαθητή άλλης σχολής, από τους ίδιους εξεταστές, επειδή έκανε χρόνο 14,8 δευτερόλεπτα σε μία διαδρομή που καλούνταν να κάνει 15! Εξάντλησαν όλη την αυστηρότητά τους για να επαναλάβει την εξέταση, δηλαδή.

Οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες είχαν πάνω τους πάνω από 5.800 ευρώ και το ποσό κατασχέθηκε!

Πηγή: ereportaz.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact