ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για το 2017

ΛΕΩΝ

Με θερμόαιμο τον Άρη και την Αφροδίτη, το 2017 ξεκινά αρκετά ερωτικά για τα Λιοντάρια (3 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου).

Ιδανική ευκαιρία για καυτές συναντήσεις μέσα στις κρύες νύχτες!

Ευκαιρία λοιπόν για τα Λιοντάρια να πραγματώσουν πολλές φαντασιώσεις τους από το να περιμένουν από το σύντροφο τους να αποκωδικοποιήσουν τα ερωτικά σήματα του Λιονταριού….

Παρακολουθήστε για ένα παλιό εραστή για να έρθει από την ξυλουργική, όταν η Αφροδίτη ταξιδεύει ανάδρομη σε εκείνο το σπίτι 2 – 15 Απριλίου και περιμένετε μέχρι αργότερα μέσα στο μήνα πριν να εξετάσει μεταπήδησης πίσω στο κρεβάτι με κάποιον που είπε Sayonara να για έναν λόγο.

Με ανάδρομη την Αφροδίτη (2 με 15 Απριλίου) μην εκπλαγείτε αν δείτε παλιό εραστή να επιστρέφει και αργότερα και εντός του ίδιου μήνα να εξετάζει το ενδεχόμενο να… μεταπηδήσει εκ νέου στο κρεβάτι σας.

Η δε στάση του Ποσειδώνα να περιπλέκει τα πράγματα και να θολώνει τη γραμμή μεταξύ πόθου και αγάπης. Συνηθισμένα πράγματα για ένα Λιονταράκι!

Συνεπώς βεβαιωθείτε ότι έχετε σταματήσει να … φιλάτε το βάτραχο σας και δώσετ στον εαυτό σας τη δυναμική για όλα όσα έχετε να κάνετε για τον εαυτό σας. Επιτέλους, ενηλικιωθείτε!

Με κινητήριο δύναμη τον Κρόνο (έως τις 19 Δεκεμβρίου) η αγάπη σας για τη ζωή εξακολουθεί να έχει μια σταθερή άνοδο και δεν είναι ένα απλό ξεφάντωμα. Ή μήπως το ανάποδο; Είστε αρκετά εστιασμένοι στο τι για σας σημαίνει ευτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί Παρθένοι: το 2017 για σας θα είναι μια χρονιά που κυριολεκτικά οι σχέσεις σας θα μοιάζουν… μαρμελάδα!

Να είναι καλά η Αφροδίτη που από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι και τις 6 Ιουνίου διπλασιάζει τις επιρροές της πάνω σας.

Είτε αφορά σύζυγο είτε κάποια σοβαρή σχέση είτε ακόμη και κάποιον καινούργιο σύντροφο, συντροφικότητα και σεξ θα βαρέσουν κόκκινο.

Λίγη παραπάνω προσοχή μεταξύ 4 Μαρτίου με 15 Απριλίου που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη και κάποιες μικρές παρενέργειες θα τις έχει.

Παρόλα αυτά, όλα καλά, μέχρι και επιστροφή κάποιου πρώην συντρόφου θα διαπιστώσετε!

Ο Άρης από την πλευρά του θα σας ωθήσει να βγάλετε από μέσα σας (επιτέλους) κάποιες συγκρούσεις και να τους δώσετε οριστική λύση.

Ο ίδιος πλανήτης θα συνωμοτήσει στην πυροδότηση της σεξουαλικότητας σας σε σημείο να σας βρίσκει … μόνιμα απασχολημένους στην κρεβατοκάμαρα!

Ο δε επαναστάτης Ουρανός – αν ήδη δεν έχετε δοκιμάσει κάποια αταξίες, θα εκτοξεύσει τη σεξουαλικότητα σας σε τέτοιο βαθμό που οι 50 αποχρώσεις του Γκρι θα μοιάζουν παιδική ιστορία μπροστά σας!

Ο Ποσειδώνας με τη σειρά του, αυξάνει πιθανότητες να έχετε σειρά παρεξηγήσεων αλλά χωρίς περαιτέρω προεκτάσεις. ΖΥΓΟΣ

Με το Δία να σας προσέχει μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, η αποστολή της προσωπικής σας ανάπτυξης συνεχίζεται και εντός του 2017.

θα μάθετε να είστε ακόμη πιο ειλικρινείς και γιατί όχι να θέσετε τον εαυτό σας έναντι μιας σημαντικής αλλαγής που ουσιαστικά θα αφορά το «εγώ» σας.

Το καινούργιο για σας αφορά ένα πιο ελεύθερο πνεύμα ή να αφήσετε πίσω σας πρόσωπο ή κατάσταση που σας κρατούσε πίσω.

Με τον Ουρανό να ασχολείται μαζί σας εδώ και πολύ καιρό, οι σχέσεις για σας έχουν δεχθεί μια αποσύνθεση σε όλα τα επίπεδα αλλά πλέον είστε σε θέση να γνωρίσετε τον εαυτό σας καλύτερα που θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε ποια είναι τα κατάλληλα πρόσωπα στη ζωή σας.

Μεταξύ 27 Ιανουαρίου και 4 Ιουλίου Αφροδίτη και Άρης αναλαμβάνουν εκ περιτροπής να συνωμοτήσουν γύρω από την σεξουαλικότητα σας, να σας πείσει ότι έχετε επιστρέψει για τα καλά στο παιχνίδι του φλερτ και του ερωτισμού.

Μη φοβηθείτε όταν η Αφροδίτη πατήσει λίγο φρένο μεταξύ 4 Μαρτίου με 15 Απριλίου, απλώς θα έχετε μειωμένη κοινωνική διάθεση αλλά μέχρι εκεί.

Αν πάλι έχετε αναζωπυρώσει παλιές φωτιές μπορεί να χρειαστείτε να περιμένετε μέχρι το καλοκαίρι προκειμένου να διαπιστώσετε αν η παλιά φωτιά είναι ή δεν είναι καλή ιδέα.

Τα ωραία του 2017 είναι προς το τέλος: από τις 14 Οκτωβρίου μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου ο Ζυγός φιλοξενεί την Αφροδίτη και τον Άρη. Αναλάβετε τα ηνία της ζωής σας τα ηνία και ζητήστε ό, τι θέλετε. Η επιθυμία σας είναι η εντολή τους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης ξεκινά το 2017 με μια δυναμική για τους Σκορπιούς που τους απογειώνει την αυτοπεποίθηση.

Ειδικά μετά τις 27 Ιανουαρίου το συναισθηματικό σας ενδιαφέρον (γενικά) γίνεται όλο και πιο έντονο.

Σκάει μυτούλα και η Αφροδίτη, οπότε στα διαστήματα 3 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου και 2 – 28 Απριλίου, οι Σκορπιοί είναι σε μια συναισθηματική εγρήγορση που θα χτυπά κόκκινο.

Με μια υποσημείωση: η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη 2 με 15 Απριλίου και κείνη την περίοδο θα μπορούσε να βάλει τους Σκορπιούς σε περίεργους πειρασμούς…

Ο Ποσειδώνας μπορεί μέχρι σήμερα να έχει δημιουργήσει ως σήμερα ρομαντικές κρίσεις τα τελευταία λίγα χρόνια, δελεάζοντας σας στην παγίδα της προσπάθειας να σώσετε μια ψυχή.

Ευτυχώς, ο Δίας στον Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου θα σας μεταλλάξει σε ροκ!

Ο πλανήτης της ελευθερίας και της ανάπτυξης παραμένει στη θέση του για 13 μήνες, εμπνέοντας και μπορείτε να ζήσετε τη ζωή σας με δικούς σας όρους και να είναι το καλύτερο που μπορεί να σας συμβεί.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από 7 Νοεμβρίου – 1 Δεκέμβριος και τον Άρη στο κλείσιμο του έτους (από τις 9 Δεκεμβρίου), αισθάνεστε μια μεγαλύτερη κοινωνικότητα και τόλμη σε σημείο να βάλετε την πιο σέξυ διάθεση σας σε όλα τα επίπεδα και να είστε σίγουρου ότι προϊόν αυτού θα είναι η παρουσία ενός προσώπου που θα συναρπαστεί από σας αλλά και σεις από αυτό.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact