ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για το 2017

ΚΡΙΟΣ

Οι διάφορες επιρροές της Αφροδίτης, του Ερμή και του Κρόνου μπορεί να σας επιτρέψει να αλλάξει τη σεξουαλική σας αγάπη, να αλλάξει την πρόσθετη ευαισθησία

Ο Άρης στο ζώδιο σας και από τις 9 Μαρτίου έως τις 21 Απριλίου σας ανάβει το πράσινο φως να αναλάβετε τις ευθύνες σας, να βρείτε την αγάπη τη ζωή σας και γενικότερα να πέσετε πρόθυμοι στη μάχη ή γενικότερα όπου… ακούτε πυροβολισμούς!

Με τον πλανήτη της αγάπης και της αποπλάνησης να συνωμοτεί για χάρη σας, θα έχετε σε μόνιμη βάση υποψήφια… θύματα αγάπης γύρω σας.

Αλλά για τη συνέχεια, Άρης και Αφροδίτη κατά το φθινόπωρο πλευρά (Σεπτέμβριο και Οκτώβριο) ενεργοποιούν ένα μηχανισμό ρομάντσου, αρκετά πρωτόγνωρο για τα γούστα σας.

Με τον Κρόνο… παρκαρισμένο στο κεφάλι σας για δύο χρόνια, γίνατε πιο σοβαροί από ποτέ και αρκετά ώριμοι για να αποφασίσετε να μοιραστείτε τη ζωή σας με κάποιον άνθρωπο.

Έτσι, όταν ο αισιόδοξος Δίας διασχίσει τις δικές του γωνίες (κατά τις 10 Οκτωβρίου) ξεκινά μια περίοδος περίπου 13 μηνών που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε τη σκέψη ενός γάμου, μιας δέσμευσης γενικότερα ή οτιδήποτε άλλου θεωρείτε σημαντικό στον ορίζοντα.

Ο Δίας γενικότερα θα είναι κάπου εκεί για να σας διδάξει να είστε καλύτεροι στις σχέσεις σας, να είστε ανοικτοί και ειλικρινείς.

ΤΑΥΡΟΣ

To 2017 είναι μια ξεχωριστή χρονιά οφείλεται σε κάποια σπάνια ουράνια φαινόμενα τα οποία θα τα συναντήσουμε μέσα στην χρονιά.

Αυτά πρόκειται να έχουν μια πολύ επίδραση στη ζωή μας δείχνει ότι έχουμε μια ενδιαφέρουσα χρονιά σε εξέλιξη, και ξεκινά με το δεξί πόδι, ή το αριστερό πόδι, φυσικά, ανάλογα με το πώς θέλετε να για να προσεγγίσετε μαζί με το σύντροφό σας. Θα ξεπεραστούν κάθε προβλήματα.

Οι ελεύθεροι θα κερδίσετε την κατάκτηση του εκλεκτού της καρδιάς σας.

Όσοι λαμβάνετε θετικά μηνύματα από φίλους για κάποια σχέση να την λάβετε υπ όψιν για την δική σας προσωπική ανάπτυξη.

Οι συνδυασμένες επιδράσεις της Αφροδίτης και του Κρόνου θα σας αναγκάσουν να εξισορροπήσετε τα συναισθηματικά σας ενώ θα εξετάσετε πλέον τι είναι πραγματικά ζωτικής σημασίας στη ζωή σας και τι όχι.

Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να θάψετε με το τσεκούρι … και κόψετε τους δεσμούς με κάποιους συνδέσμους που την προηγούμενη χρονιά σας ταλαιπώρησαν.

Παραδεχτείτε τα λάθη σας κάτι που θα ενθαρρύνει τους γύρω σας αλλά και το σύντροφό σας να σας δει με άλλο μάτι. Αν είστε μέσα από τις τέχνες, με καλλιτεχνική φλέβα το έτος που έρχεται πρόκειται να είναι σημαντικό, έξυπνο και γεμάτο έμπνευση για την έκφραση των δυνατοτήτων σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Κρόνος θα σταθεί η αιτία… επιτέλους να εξετάσει τις τυμπανοκρουσίες που εσείς οι Δίδυμοι… διαπράττετε.

Έτσι, πολλοί Δίδυμοι θα μπορούν να συνειδητοποιήσουν κατά πόσο ενδιαφέρονται να κινηθούν ή να συνεχίσουν μιας σχέσης.

Με το Δία χαρούμενο ο ρομαντισμός σας και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα σας χαροποιεί σε συναισθηματικά ζητήματα.

Ταξίδια και νέες εμπειρίες με το σύντροφο σας μπορούν να σας απογειώσουν.

Αν και γενικότερα οι Δίδυμοι φέτος φέρονται να έχουν μια ροπή με ανθρώπους από διαφορετικά περιβάλλοντα και πολιτισμούς.

Όταν ο Άρης στα συναισθηματικά βάλει τη δική του σφραγίδα (21 Απριλίου – 4 Ιουνίου και 22 Οκτωβρίου – 9 Δεκεμβρίου), ναι μεν θα πάρετε αυτό που θέλετε αλλά ενδεχομένως να σημαίνει και λίγη προσγείωση στην πραγματικότητα.

Από την άλλη στα διαστήματα 4 με τέλη Ιουλίου και 14 Οκτωβρίου με 7 Νοεμβρίου να μην υπάρχει η όποια κινητικότητα θα θέλατε.

Παρόλα αυτά, θα σας αποζημιώσει ο Δεκέμβριος που με την παρουσία της Αφροδίτης θα έχετε σε μεγάλο βαθμό συντροφικότητα και οικειότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εξαιτίας της πορείας του Πλούτωνα θα έχετε κάποια ένταση σε συναντήσεις ή θέματα σχέσεων που θεωρούσατε ότι υπάρχει δυσκολία σε ζητήματα που ενδεχομένως δεν ξέρετε αν θα υπάρξει λύση.

Ευτυχώς ο Πλούτωνας θα παραμείνει ανάδρομος μόνο για πέντε μήνες επιβραδύνοντας τις όποιες αλλαγές χρειαστείτε να κάνετε και σας δίνει τον απαραίτητο χρόνο να επεξεργαστείτε τις επιλογές και αποφάσεις σας.

Συνεπώς και ειδικά το διάστημα 20 Απριλίου με 28 Σεπτεμβρίου είναι ο κατάλληλος χρόνος να ρίξετε μια ματιά στη ζωή σας και να προσπαθήσετε να ανακτήσετε όλα όσα τυχόν είχατε χάσει.

Δεν έχετε λόγο μονίμως να σας αρέσουν ή κυνηγάτε τα «κακά παιδιά». Απλώς αξιολογήστε τη σχέση σας, τις δυναμικές σας και πάρτε τη θέση οδηγού που σας αξίζει.

Όταν ο Άρης θα είναι στον Καρκίνο (4 Ιουνίου – 20 Ιουλίου) κάντε και ένα brake!

Εξάλλου ακολουθεί μια Αφροδίτη (31 Ιουλίου – 25 Αυγούστου) που θα περιβάλλεστε από όσα πρόσωπα επιθυμείτε να προσελκύσετε.

Ο δε Δίας που θα ακολουθήσει για 13 μήνες, θα φέρει στο δρόμο σας αρκετό ρομαντισμό. Όσοι από σας είστε άγαμοι θα βρεθείτε ενώπιον μιας ενδιαφέρουσας κατάστασης.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact