ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 2019: Τι θα συμβεί σε όλα τα ζώδια, ποια ευνοούνται

Τις προβλέψεις του για τα Ζώδια 2019 έκανε ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης. Ποια θα ευνοηθούν από τα άστρα;

Περιγράφοντας συνοπτικά τη νέα χρονιά για όλα τα ζώδια, ο Κώστας Λεφάκης είπε πως το «2019 θα είναι μια συνέχεια του 2018 πιο σκληρή, γιατί κλείνει ένας κύκλος 20ετίας για τον κόσμο όλο.

Ζώδια 2019: Δεν θα είναι καταστροφική χρονιά, θα είναι μια βασανιστική χρονιά, η οικονομία δεν θα είναι καλύτερη, άρα θα πρέπει να προσαρμοστούμε για να αντέξουμε.

Τρία όμως ζώδια θα ευνοηθούν το 2019, ποια είναι αυτά;

Πρακτικότητα ρεαλισμός σκληρότητα και κάθε αιφνιδιαστική δραστηριότητα θα κυριαρχήσουν.

Η μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο φέρνει αλλαγές στην παγκόσμια πολιτική. Στην ίδια θέση ο Ουρανός είχε βρεθεί από το 1935 ως το 1942. Η μετακίνηση του Ουρανού ξεκίνησε το 2018 θα σταθεροποιηθεί το 2019 και θα παραμείνει εκεί μέχρι 2025».

Καταλήγοντας προέβλεψε ότι «το 2019 θα είναι μεταβατικό και προπρασκευστικό έτος του 2020.

Χρειάζεται προσοχή, προνοητικότητα, αντίληψη, να μην είμαστε αφηρημένοι και να μην έχουμε φρούδες ελπίδες, πρέπει να στηριζόμαστε στο ρεαλισμό.
Ο χαρακτηρισμός που δίνω για το 2019 είναι ανταρσίες. Είναι η χρονιά των ανταρσιών, γεωπολιτικών, πολιτικών οικονομικών, ερωτικών, θα αλλάξει η ιδιοκτησία πραγμάτων, καθεστώτων σπιτιών και καρδιών, αγάπης».

Οσο για τα ζώδια 2019 που θα ευνοηθούν, κατά τον Κώστα Λεφάκη θα είναι τα εξής τρία: Ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως, συμπληρωματικά οι Ιχθείς και ο Σκορπιός.

Ζώδια 2019 Κριός
Αγώνας προόδου.
Ο Κριός είναι επιστρατευμένος στην καριέρα και θα δώσει μάχες επαγγελματικά. Τον αφορά η διάκριση όχι μόνο η επιβίωση. Στα οικονομικά θα έχει αναταράξεις, στα συναισθηματικά θα είναι μια μεταβατική περίοδος. Μπορεί να βάλει νέους στόχους για να προετοιμαστεί για την επόμενη δεκαετία. Το 2019 δεν θα εισπράξει ικανοποίηση αλλά θα βάλει τα θεμέλια για το μέλλον. Ομως μετά το καλοκαίρι θα κερδίσει ένα έπαθλο, μια προαγωγή ή μια δύσκολη προσδοκία με την καριέρα που μπορεί να το εξελίξει και να έχει μεγαλύτερο συμφέρον το 2020.

Ζώδια 2019 Ταύρος
Αιφνιδιαστικές ανακατατάξεις.
Επειδή εγκαθίσταται ο ουρανός που είναι ο πλανήτης των αιφνιδιασμών και των αναταράξεων, οι Ταύροι θα υποχρεωθούν να αλλάξουν διάθεση και νοοτροπία.
Ο Ταύρος αυτή την εποχή είναι αμήχανος και μετέωρος δεν ξέρει τι κατεύθυνση να ακολουθήσει. Μετά το Μάιο, μετά τα γενέθλιά του, οι εξελίξεις θα τον έχουν βοηθήσει και θα τον έχουν βεβαιώσει τι πρέπει να κάνει.

Πρέπει να περιμένει αλλαγές στα επαγγελματικά, περίεργες καταστάσεις στα ερωτικά, ένα αντίο ή μια νέα γνωριμία. Κάποιοι Ταύροι θα χωρίσουν, κάποιοι θα γνωρίσουν έναν νέο άνθρωπο που θα τους βοηθήσει να αλλάξουν νοοτροπία.
Τα οικονομικά θα είναι εύθραυστα, τα αισθηματικά δεν θα είναι σταθερά, η υγεία και η ψυχολογία τους καλύτερη. Θα έχουν την πιθανότητα μιας προσφοράς, μιας κληρονομιάς ή μιας βοήθειας από ανθρώπους ισχυρότερους από αυτόν.

Ζώδια 2019 Δίδυμοι
Βελτίωση σχέσεων.
Με τον Δία στον Τοξότη θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν συνεργασίες, να επεκτείνουν τα όριά τους, να εισπράξουν την αποδοχή και την αγάπη ανθρώπων που τους είχαν αγνοήσει τα προηγούμενα χρόνια. Οι Δίδυμοι πρέπει να προσέξουν τις ψευδαισθήσεις και τις ασάφειες στην καριέρα τους. Μπορούν να κερδίσουν δημοτικότητα αλλά οι υποσχέσεις που θα τους δώσουν τις περισσότερες φορές δεν θα πραγματοποιηθούν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact